• Lägg beställningar snabbt och enkelt
  • Visa beställningar och kontrollera leveransstatus
  • Skapa och kom åt en lista över dina produkter
  • Hantera dina webbplatser, produkter och kontakter på produktnivå från Dell EMC med hjälp av företagsadministration.

Packa upp din Vostro

Grattis till din nya Dell Vostro! Din Vostro kommer att förbättra din produktivitet och erbjuda en enastående användarupplevelse. Mycket nöje när du utforskar alla fantastiska funktioner och möjligheter som den har att erbjuda.

Låt oss guida dig genom en snabb översikt över hur du packar upp och konfigurerar din nya Vostro.

Packa upp lådan

1. Ta först försiktigt ut enheten ur förpackningen, se till att inte skada några kablar eller tillbehör och placera den på en ren och plan yta där den står säkert.
  2. Se till att alla skyddshöljen eller folie också tas bort från datorns skärm, adaptrar och andra ytor.
  3. Kontrollera sedan om det finns kablar, adaptrar eller tillbehör i lådan och ta ut dem också.

OBS! Släng inte förpackningen förrän du har konfigurerat datorn. Behåll dokumenten eller manualerna som medföljer datorn.

Ta ut enheten ur kartongen

Ansluta Vostro-datorn till en strömkälla

VARNING! Dell Technologies rekommenderar att du använder den strömkabel eller nätadapter som medföljde enheten.

1. Anslut strömkabeln eller nätadaptern till datorn.
  2. Anslut strömkabeln eller nätadaptern till ett vägguttag som alltid är lätt att komma åt.
Ansluta din allt-i-ett-dator och din stationära och bärbara dator till ett eluttag

Starta Vostro-datorn

Tryck på strömbrytaren för att starta Vostro-datorn och påbörja konfigurationen.

Strömbrytarplats på en allt-i-ett-dator, bildskärm, stationär dator och bärbar dator

Nästa steg är att konfigurera Vostro-datorn. Kom igång med Windows på din Vostro eller konfigurera din Vostro med Ubuntu.