• Lägg beställningar snabbt och enkelt
  • Visa beställningar och kontrollera leveransstatus
  • Skapa och kom åt en lista över dina produkter
  • Hantera dina webbplatser, produkter och kontakter på produktnivå från Dell EMC med hjälp av företagsadministration.

Dell Power Manager

Spara energi.

DPM-ikon

Dell Power Manager är ett program som ger slutanvändarna möjlighet att maximera sitt systems batteritid genom att konfigurera hur batteriet bör underhållas baserat på deras egna inställningar.

Beroende på din maskinvarukonfiguration har Dell Power Manager även stöd för varningsmeddelanden som är relaterade till nätadapter, batteri, dockning och inkompatibilitet med USB Type-C-enheter/protokoll.

• Batteriinformation – visa hälsodata för upp till sex installerade batterier, beroende på systemets kapacitet, och redigera batteriinställningarna eller skapa en anpassad batteriinställning.
  • Avancerat läge för laddning – reglera laddningen av batteriet för att förlänga batteriets livslängd.
  • Peak Shift – minska strömförbrukningen genom att låta systemet automatiskt växla till batteridrift under vissa tider på dygnet, även när systemet är anslutet till en strömkälla.
  • Värmehantering – reglera inställningarna för processor- och kylfläktarna för att hantera systemets prestanda, yttemperatur och fläktljud.
  • Förläng batteriets livslängd – spara på batteriets laddning genom att justera processorns strömförbrukning, skärmens ljusstyrka och tangentbordets belysningsnivåer samt genom att stänga av ljudet.

Hämta Dell Power Manager från webbplatsen Drivrutiner och hämtningsbara filer

Systemkrav:

Dell Power Manager stöds på bärbara Dell Inspiron-datorer, bärbara Vostro-datorer och bärbara XPS-datorer som körs på Windows 11 eller Windows 10 och kräver att Microsoft .NET Framework 4.6.1 är installerat på systemet.

Dell Power Manager-gränssnitt:

batteriinformation

Ytterligare dokumentation och kunskapsdatabasartiklar:

Användarhandbok för Dell Power Manager