Gå til hovedindhold
  • Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Forkerte tegn vises ved brug af integreret tastatur på en Dell Notebook

Oversigt: Få mere at vide om, hvordan du løser det problem, hvor det forkerte tegn vises ved hjælp af det integrerede tastatur på en bærbar pc fra Dell.

Denne artikel er muligvis automatisk blevet oversat. Hvis du gerne vil give feedback om dens kvalitet, så giv os besked ved hjælp af formularen nederst på denne side.

Artikelindhold


Symptomer

  1. Sørg for, at Num Lock-tasten er indstillet korrekt.
    Bemærk:
    • Det numeriske tastatur på et tastatur til en stationær computer er normalt aktiveret. Når den er deaktiveret, vises ingen tal, når der trykkes på tasterne. Tryk på Num Lock-tasten for at slå det numeriske tastatur til og fra.
    • På bærbare pc'er med et numerisk tastatur i højre side er den normalt aktiveret. Når den er deaktiveret, vises ingen tal, når der trykkes på tasterne. Tryk på Num Lock-tasten for at slå det numeriske tastatur til og fra.
    • Nogle bærbare computere simulerer et numerisk tastatur med taster, der har dobbeltfunktion. Når Num Lock-tasten er aktiv, vises tal i stedet for bogstaver, når du trykker på tasterne. Tryk på Num Lock-tasten for at slå det numeriske tastatur til og fra.


      Se artiklen How to Obtain Manuals and Documentation for your Dell Product (Sådan får du manualer og dokumentation til dit Dell-produkt) i Dell Knowledge Base for at få flere oplysninger om, hvor Num Lock-tasten sidder.

  2. Se Microsoft Knowledge Base-artiklen Administrer indstillinger for indtastnings- og visningssprog i Windows for at få oplysninger om, hvordan du sikrer, at tastatursprogindstillingen i Windows er korrekt. Ekstern forbindelse
  3. Sørg for, at BIOS til din computer er opdateret. Du kan få oplysninger om, hvordan du downloader BIOS, i artiklen Dell BIOS-opdateringer i Dell Knowledge Base.
  4. Brugen af SupportAssist-programmet sikrer automatiske opdateringer til computeren og registrerer problemer, der løses for dig. Lad os klare besværet med at vedligeholde din Dell-computer eller -tablet. Gå til siden SupportAssist til pc'er og tablets for at få flere oplysninger om SupportAssist.
  5. I nogle tilfælde kan dette problem skyldes enheder, der er tilsluttet computeren.
    • Fjern computeren fra docken, hvis den er docket.
    • Fjern alle enheder fra computeren.
    • Hvis problemet ikke fortsætter efter fjernelse af alle enheder, skal du tilslutte én enhed ad gangen for at finde ud af, hvilken enhed der er årsag til problemet.
  6. Kontroller, om det samme sker, når du bruger et eksternt tastatur.
    • Tilslut et eksternt USB-tastatur, hvis det er tilgængeligt, og test de problematiske taster.
    • Hvis problemet fortsætter, når du bruger et eksternt tastatur, kan problemet være med enten operativsystemet eller bundkortet.
    • Hvis problemet ikke fortsætter ved brug af et eksternt tastatur, kan problemet være med det interne tastatur.
  7. For at kontrollere, om problemet er forårsaget i operativsystemet, skal du teste for at se, om det samme problem opstår i fejlsikret tilstand.
    BEMÆRK: Du kan få oplysninger om at komme i fejlsikret tilstand i dell Knowledge Base-artiklen Sådan startes i fejlsikret tilstand i Windows 11 eller Windows 10.
  8. Hvis ingen af trinnene løser problemet, skal du køre tastaturhardwaretesten.

Årsag

Ingen oplysninger om årsag er tilgængelige.

Løsning

Se afsnittet Symptom for trin, der kan hjælpe med at løse problemet.

Egenskaber for artikel


Berørt produkt

Laptops, Inspiron, Latitude, Vostro, XPS, Legacy Laptop Models

Sidste udgivelsesdato

28 feb. 2023

Version

5

Artikeltype

Solution