Siirry pääsisältöön
  • Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Rekisteröityminen Dell Technologies -verkkotuen käyttöä varten tai olemassa olevan tilin päivittäminen

Yhteenveto: Tässä artikkelissa käsitellään yritystason Dell.com/support verkkotilin rekisteröintiä tai olemassa olevan yritystason tilin päivittämistä, jotta palvelimet, tallennusvälineet, verkkolaitteet ja -ohjelmistot saavat käyttöönsä työkaluja ja sisältöä. ...

Tämä artikkeli on saatettu kääntää automaattisesti. Jos sinulla on palautetta sen laadusta, ilmoita siitä meille käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa lomaketta.

Artikkelin sisältö


Ohjeet

Tässä artikkelissa käsitellään Dell.com/support yritystilin päivittämistä tai rekisteröintiä, jotta palvelin-, tallennus- ja verkkoresurssien työkalut ja sisältö saadaan käyttöön yritystasolla.


Online-tuen yleiskatsaus

Verkkotukisivusto (Dell.com/support) on salasanasuojattu palveluportaali, jonka työkaluvalikoimaan, tekniseen sisältöön voidaan optimoida Dellin palvelin-, tallennus- ja verkkotuotteita sekä ottaa tarvittaessa yhteys Dellin tukeen.

Rekisteröityminen tilille, jolla on Dellin myöntämät avustukset:

  • Käyttöoikeus oikeutettuun ohjelmistoon
  • Dell CloudIQ -palvelun käyttö
  • Rajoitettujen tietämysperustaisten artikkelien ja muun sisällön näkyvyys
  • Mahdollisuus luoda yrityspalvelupyyntöjä suoraan tai keskustelun kautta.
  • Ominaisuudet organisaatiosi palvelupyyntöjen tarkasteluun ja hallintaan.
  • Lisäpalvelutietojen käyttö MyService360-ominaisuudessa
  • Näkyvyys yrityksen asetuksiin
  • Mahdollisuus hallita organisaation yritysasetuksia ja yhteyshenkilöitä (jos kyseessä on yrityksen järjestelmänvalvoja)

Tilin tila ja tyypit

Tilejä on olemassa erityyppisiä, riippuen siitä, mikä on suhteeni Delliin. Valintamerkki nimesi vierellä kirjautumiskuvakkeessa ilmaisee tämän. Jos valintamerkkiä ei ole, kirjaudu Dellin tukeen. Jos et ole vielä rekisteröitynyt, rekisteröi uusi käyttäjärekisteröinti yrityskäyttäjille seuraavien ohjeiden mukaisesti. Rekisteröi sähköpostiosoite Dellin tukisivuston kirjautumisvalikosta, jotta voit käyttää sitä peruskäyttäjänä.

Tilityypit ovat:
 
  Dell.com
Käyttäjä on kirjautunut sisään Kun käyttäjä käyttää Dell.com, näyttöön tulee sininen valintamerkki. Kun kirjaudut Dellin tukeen ja tarkistat tilisi tyypin, valintamerkki muuttuu asianmukaiseen käyttäjätyyppiin ja väriin alla kuvatulla tavalla. 
 
  Dell.com/support
 


 
Peruskäyttäjä (vihreä valintamerkki)
Vihreä valintamerkki osoittaa perustason tilin, kuluttajat ja pienyrityksen käyttäjät, joilla on kelvollinen sähköpostiosoite.

Jos kirjautumiskuvakkeessa näkyy nimen vierellä vihreä valintamerkki ja haluat käyttää rajoitettua sisältöä, sinun on PÄIVItettävä tilisi, jotta voit käyttää yritystasoista sisältöä. Rekisteröi uusi rekisteröinti yrityskäyttäjille seuraavasti.
 


Rajoitettu käyttö (keltainen/oranssi valintamerkki)
Keltainen tai oranssi valintamerkki osoittaa rajoitettua käyttöoikeutta, eikä tiliäsi ole määritetty täysin yrityskäyttöä varten.

Jos kirjautumiskuvakkeen nimen vierellä näkyy keltainen tai oranssi valintamerkki ja käytät yrityskohtaista sähköpostiosoitetta, pyydä järjestelmänvalvojan tukea päivittämään tilisi. Päivitä tilisi tyyppi ottamalla yhteys järjestelmänvalvojan tukeen seuraavasti.
 

Dellin yritysasiakas tai -kumppani (musta valintamerkki)
 
Musta valintamerkki osoittaa Dellin yritysasiakkaan tai -kumppanin. Kun olet työntekijä organisaatiossa, joka on ostanut Dell Technologies -tuotteita tai on Dell-kumppani, kirjautumiskuvakkeen kohdalla oleva musta valintamerkki vastaa yrityksesi tilaa. Käyttäjä ei enää vaadi lisätoimia.
 
 

Uusi käyttäjän rekisteröinti yrityskäyttäjille

Jotta saat käyttöösi kaikki organisaatiosi käytettävissä olevat ominaisuudet ja sisällön, sinun on rekisteröidyttävä yritystason verkkotukea varten. Jos päätät olla teettämättä koko rekisteröintiä, voit edelleen käyttää Dellin tukea, mutta käytettävissäsi on rajallinen määrä ominaisuuksia ja sisältöä.

Rekisteröityminen:     

  1. Siirry selaimeen tällä linkillä: Luo tili.
  2. Kirjoita luo tili -osioon tarvittavat tiedot ja valitse Luo tili. Jos olet jo rekisteröitynyt perustilille, anna sähköpostiosoite ja salasana.
Huomautus: Käytä organisaation toimivaa sähköpostiosoitetta, kuten username@yourcompanydomain .com. Yrityksen toimialueiden, kuten Gmail.comin , isännöinti rajoittaa käyttöoikeuksia.
  1. Rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseen lähetetään automaattinen sähköposti, jossa on kertakäyttöinen numerovahvistuskoodi.
  2. Kirjoita vahvistuskoodiEnter Validation Code (Anna vahvistuskoodi) -kenttään ja valitse Validate Account (Vahvista tili).
    • Jos tilin tyypillä on vihreä valintamerkki, varmista että olet kirjautunut ulos. Aloita rekisteröinti tai päivitys käyttämällä edellä olevaa vaihetta 1.
  3. Valitse yrityksen sähköpostiosoite: Käytän yrityksen sähköpostia yritykselle, joka on ostanut Dell Technologies -yritystuotteita tai -koulutusta Additional Access Rights Required -sivulla. Valitse Submit. Jos olet Dellin kumppaniyrityksen työntekijä tai haluat kumppaniksi, valitse kyseinen vaihtoehto ja noudata annettuja ohjeita.

    Muita käyttöoikeuksia tarvitaan
Kuva 1: Käyttöoikeudet vaaditaan
  1. Anna yritystilin rekisteröintitiedot .

    Yritystilin rekisteröinti
    Kuva 2: Yritystilin rekisteröinti
     
  2. Useimmilla käyttäjillä tilisi on automaattisesti käytössä asianmukaisen käytön varmistamiseksi, ja saat sähköpostitse vahvistuksen siitä, että määritys on valmis. Kun vahvistussähköposti on vastaanotettu, voit kirjautua sisään ja saada täydet käyttöoikeudet yrityksen työntekijänä.
Luotu yritystili
Kuva 3: Luotu yritystili
  1. Joissakin yrityksissä ja julkishallinnon yksiköissä on luettelo organisaatioista, joista valita. Valitse merkintä, joka vastaa yrityksesi yksikköä.

    Valitse organisaatiosi
    Kuva 4: Valitse organisaatio. 
  2. Jos olet organisaatiosi ensimmäinen rekisteröitynyt henkilö, sinun on luotava yritysprofiili. Tällöin saat kehotteen antaa joitakin organisaatiosi tietoja. 

    Lähetä organisaation tiedot
    Kuva 5: Lähetä organisaatiotiedot. 
     
  3. Prosessin helpottamiseksi saat lisätietoja antamalla sarjanumeron tai palvelutunnisteen yhdelle Dell-tuotteesta. Näiden tietojen avulla organisaatiosi profiili määritetään. Tämä kestää vain päivän tai kaksi, minkä jälkeen sinulla on käyttöoikeus kaikkiin yrityksesi online-tukiominaisuuksiin, kuten MyService360:een.  

Yhteyden ottaminen järjestelmänvalvojan tukeen tilin tyypin päivittämistä varten

Jotta tilityyppisi voidaan päivittää rajoitetun käyttöoikeuden tililtä (keltaisesta tai oranssista valintamerkistä) yritystilille (musta valintamerkki), sinun on napsautettava tätä järjestelmänvalvojan tukilinkkiä , jotta voit sitouttaa Dellin asiakaspalvelut suoraan. Dellin asiakaspalvelu vahvistaa tilin asetukset ja mahdollistaa yrityksen käyttäjän käyttöoikeudet.

TÄRKEÄÄ: Jos olet suorittanut uuden rekisteröinnin yrityskäyttäjille -vaiheet ja tili näkyy perustilinä (vihreä valintamerkki) kirjautumisen jälkeen, et näe yritystilisi päivittämiseen tarvittavaa vaihtoehtoa. Korjaa ongelma ensin noudattamalla seuraavia vaiheita a–e:

  1. Kirjaudu ulos https://www.dell.com/support/home/.
  2. Tyhjennä välimuisti ja selainhistoria.
  3. Siirry https://www.dell.com/support/preferences/userregistration , joka käynnistää täydellisen täydellisen täydellisen profiloinnin.
  4. Saat kehotteen antaa sivun vasemmalla puolella oleva sähköpostiosoite (käyttäjätunnus) ja salasana (älä käytä Luo tili -osaa).
  5. Varmista, että näet keltaisen tai oranssin valintamerkin.
  6. Tunnista yrityksesi ja suorita tilisi määritys noudattamalla seuraavia vaiheita 1–4.

Tilin määritys:

  1. Valitse avattavasta valikosta Tilien käyttöoikeusongelmat. Rekisteröinti on tehtävä JA siihen on kirjauduttava, jotta näet tämän vaihtoehdon.  
Avattava Järjestelmänvalvojan tuki -valikko
Kuva 6: Avattava Järjestelmänvalvojan tuki -valikko
  1. Valitse Create Service Request (Luo palvelupyyntö).

    Luo palvelupyyntö -painike
Kuva 7: Luo palvelupyyntöpainike.
  1. Kirjoita seuraavat tiedot näyttöön tulevassa Create Service Request (Luo palvelupyyntö) -valintaikkunaan:
    1. Puhelinnumero: <puhelinnumerosi>
    2. Ensisijainen yhteydenottotapa: Valitse sähköposti tai puhelin.
    3. URL- ja url-osoite, johon haluat yhteyttä: Dell.com/support  
    4. Pyynnön yhteenveto: <lisää seuraavat tiedot>
  1. Lähetä pyyntö, kun se on valmis.

    Lähetä palvelupyynnön luontilomake
Kuva 8: Lähetä palvelupyynnön luontilomake.
  1. Saat Dell Technologiesilta automaattisen sähköpostivastauksen, joka sisältää palvelupyynnön numeron ja linkit.
A representative will contact you regarding your question or problem within 48 business hours.
Your Service Request Number is:  12345678


Vahvistuksen ja tilin käyttöönotto voi kestää 24–48 tuntia normaalin työpäivän aikana. Jos tarvitaan lisätietoja, Dellin asiakaspalvelu voi tehdä jatkokyselyjä.

Lisätietoja

  Katso tämä video:

Videot

 

Artikkelin ominaisuudet


Tuote, johon asia vaikuttaa

Secure Connect Gateway, SupportAssist Enterprise, PowerStore

Tuote

Software Tools, Solutions, Storage, SolVe

Edellinen julkaisupäivä

13 jouluk. 2023

Versio

15

Artikkelin tyyppi

How To