Siirry pääsisältöön
  • Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Vanhojen Dell Business Dock WD15-, Dell Thunderbolt Dock TB16- ja Dell Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock TB18DC -telakoiden tuki

Yhteenveto: Artikkeli sisältää tietoja vanhojen Dell Business Dock WD15-, Dell Thunderbolt Dock TB16- ja Dell Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock TB18DC -telakoiden tuesta.

Tämä artikkeli on saatettu kääntää automaattisesti. Jos sinulla on palautetta sen laadusta, ilmoita siitä meille käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa lomaketta.

Artikkelin sisältö


Oireet

Dell lopetti WD15-, TB16- ja TB18DC USB Type-C -telakkojen tuotannon 30.4.2020.

Jos telakointiaseman takuu on voimassa, Dell tarjoaa edelleen teknistä tukea telakointiongelmien ratkaisemiseen tuetussa kannettavassa tai työasemassa.

Dellin kaupalliset kannettavat tai työasemat, jotka eivät ole yhteensopivuusluettelossa, seuraavassa taulukossa kerrotaan WD15/TB16-telakointiaseman toimivuus ja rajoitukset, kun tietokonetta ei tueta.

WD15/TB16-telakka Dellin kaupalliset kannettavat tietokoneet
Virransiirto kannettavaan Kyllä
Näyttötuki videoporttien kautta Kyllä (käyttöoppaassa määritetyn näytön tarkkuuden tuen mukaisesti).
Tiedonsiirto USB-porttien kautta Kyllä
Ääni analogisten ääniporttien kautta Kyllä
Kiinteä Ethernet RJ45-porttiin Kyllä
Telakointiaseman virtapainike jäljittelee tietokoneen virtapainiketta. Kyllä
MAC-osoitteen ohitus Kyllä
Herätys telakasta Kyllä
LAN-herätys Kyllä
Laiteohjelmistopäivitys tietokoneen käyttöjärjestelmän kautta (Firmware Update Utility) Tietokoneen mukaan lisätietoja on käyttöoppaassa.
Tekninen tuki telakointiaseman tai telakan toimintaan liittyvissä ongelmissa Kyllä, jos telakointiaseman takuu on voimassa.

Taulukko 1: WD15/TB16-telakka

TB18DC on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan Dell Precision 7000 -sarjan kannettavissa (7730/7530), joissa on Dual Thunderbolt 3 -portit.

Syy

Huomautus: Näiden erillisiltä telakoilta hankittujen telakointiasemien vakiotakuuaika on yleensä yksi vuosi ostopäivästä. Jos telakka on ostettu tuetun tietokoneen kanssa, telakan takuuaika vastaa tavallisesti sen tuetun tietokoneen takuuaikaa, jonka kanssa telakka on ostettu.

Tarkkuus

Telakan tuki

Telakointiasemat ja tuetut tietokoneet, joiden takuu on voimassa:

  • Jos kannettava tai työasema on telakointiaseman yhteydessä tuettujen järjestelmien luettelossa, Dell tarjoaa teknistä tukea takuun kattamiin telakointiasemiin takuuaikana.
  • Jos kannettava tai työasema ei ole telakointiaseman tuettujen järjestelmien luettelossa, testaa telakointiasema tuetussa tietokoneessa, jotta näet, pystykö se toistamaan telakointiongelman tuetussa tietokoneessa. Jos pystyt toistamaan telakointiongelman tuetussa tietokoneessa, Dell tarjoaa tarvittavaa tukea, jotta voidaan ratkaista ongelmia, jotka ovat telakan takuun kattamia tuetussa tietokoneessa.
Huomautus: Jos Dellin takuu ei enää kata telakointiasemaa, tuotteen tuesta peritään lisämaksu.

Lisätietoja

Artikkelin ominaisuudet


Tuote, johon asia vaikuttaa

Dell Dock WD15, Dell Thunderbolt Dock TB16, Dell Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC

Edellinen julkaisupäivä

19 jouluk. 2023

Versio

8

Artikkelin tyyppi

Solution