Siirry pääsisältöön
  • Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Nappipariston vaihtaminen Dell-kannettavaan

Yhteenveto: Lisätietoja Dell-kannettavan CMOS-pariston (nappipariston) vaihtamisesta on tietokoneen käyttöohjeissa.

Tämä artikkeli on saatettu kääntää automaattisesti. Jos sinulla on palautetta sen laadusta, ilmoita siitä meille käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa lomaketta.

Artikkelin sisältö


Ohjeet

HUOMAUTUS: Lue ennen minkään tässä osassa kuvatun toimenpiteen suorittamista kaikki käyttöoppaiden turvallisuusohjeet ja noudata niitä.

Jos uusi akku on asennettu väärin, se voi vahingoittaa laitetta. Varmista ennen poistamista, että akku on suunnattu oikein pistorasiaansa, ja vaihda se vain samantyyppisiin paristoihin. Hävitä käytetty akku asianmukaisesti paikallisten määräysten mukaisesti.

Vedä akku ulos kannastaan muovisella kankeamistyökalulla koskematta emolevyyn. Aseta muovinen kankeamistyökalu akun ja kannan väliin, kun yrität irrottaa akkua pistorasiasta. Muutoin emolevy saattaa vahingoittua tai sen virtapiirit voivat rikkoutua. Tue paristoliitäntää, kun asennat tai poistat pariston. Muutoin liitäntä voi vahingoittua.

Lisätietoja Dell-kannettavan CMOS-pariston (nappipariston) irrottamisesta ja asentamisesta on tietokoneen ohjeissa, hae CMOS-paristo tai nappiparisto ja noudata ohjeita.

HUOMAUTUS: Saatat joutua etsimään sekä CMOS-paristoa että nappiparistoa nähdäksesi tuloksia. Saat hakukentän näkyviin pitämällä Ctrl-näppäintä painettuna ja painamalla F-näppäintä .

Katso Dellin tietämyskannan artikkelista Dell-tuotteen oppaat ja oppaat lisätietoja Dell-laitteen dokumentaation hankkimisesta ja tarkastelemisesta.

Lisätietoja

Suositellut artikkelit

Seuraavassa on joitakin aiheeseen liittyviä artikkeleita, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Artikkelin ominaisuudet


Tuote, johon asia vaikuttaa

Chromebook, G Series, Alienware, Inspiron, Latitude, Vostro, XPS, Legacy Laptop Models, Mobile Workstations

Edellinen julkaisupäivä

26 helmik. 2024

Versio

7

Artikkelin tyyppi

How To