Siirry pääsisältöön
  • Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Dell Thunderbolt Dock (TB16) - Ulkoisen näytön tunnistus ei säily, kun Switchable Graphics -tila ei ole käytössä

Yhteenveto: Joidenkin näyttöjen tunnistus tai alustus ei onnistu, kun Dell Thunderbolt Dock (TB16) irrotetaan ja liitetään uudelleen

Tämä artikkeli on saatettu kääntää automaattisesti. Jos sinulla on palautetta sen laadusta, ilmoita siitä meille käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa lomaketta.

Artikkelin sisältö


Tarkkuus


Seuraavien ohjeiden avulla voit korjata ongelman, jonka vuoksi Dell Thunderbolt Dock (TB16) -telakan ulkoisen näytön tunnistus ei säily, kun Switchable Graphics -tila on poistettu käytöstä NVidia-näytönohjainkokoonpanoissa.


Ulkoisen näytön tunnistus ei säily

Joidenkin näyttöjen tunnistus tai alustus ei ehkä toimi, kun Dell Thunderbolt Dock (TB16) -telakan kaapeli irrotetaan ja liitetään uudelleen Precision 7710- tai 7510-mobiilityöasemaan.

Ongelma on havaittu, kun kolme (3) ulkoista näyttöä on liitetty TB16-telakkaan ja DisplayPort (DP)-, HDMI (High Definition Multi-Media Interface)- tai mDP (mini DisplayPort) -liitäntään Precision 7710- tai 7510-mobiilityöasemassa, jossa on poistettu käytöstä Switchable Graphics -asetus BIOSissa.


Kiertotapa

Näyttöjen tunnistus saattaa palautua, kun Thunderbolt-telakan kaapeli irrotetaan järjestelmästä ja liitetään siihen uudelleen.


Ratkaisu: Video-ohjaimen päivitys

Ongelman pitäisi korjaantua, kun uusi NVidia-grafiikkaohjain (versio 21.21.13.6972, A03 tai uusin saatavilla oleva) ladataan ja asennetaan Dellin tukisivuston Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivun Video-luokasta.


Artikkelin ominaisuudet


Tuote, johon asia vaikuttaa

Dell Thunderbolt Dock TB16, Precision 7510, Precision 7710

Edellinen julkaisupäivä

16 helmik. 2024

Versio

4

Artikkelin tyyppi

Solution