Siirry pääsisältöön
  • Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Kannettavan kaiuttimien ääni vääristyy käytettäessä VLC Media Playeria

Yhteenveto: VLC-soitin voi aiheuttaa äänentoisto-ongelmia. Tässä artikkelissa on hyödyllisiä tietoja ongelman korjaamisesta.

Tämä artikkeli on saatettu kääntää automaattisesti. Jos sinulla on palautetta sen laadusta, ilmoita siitä meille käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa lomaketta.

Artikkelin sisältö


Oireet

VLC-soitin voi aiheuttaa ongelmia kaiutinten äänentoistoon. Katso ohjeet äänentoisto-ongelmien korjaamiseen käytettäessä VLC Media Playeria (Intia, Vietnam) ja BaoFeng-, Xunlei-, SheShou- sekä Baidu-mediasoittimia (Kiina).

Käytettäessä VLC Media Playeria äänenvoimakkuuden voi asettaa täysille. Tällöin kaiutinten ääni vääristyy.

Jos ääntä/videokuvaa toistetaan VLC Media Playerilla yli 100 prosentin voimakkuudella jonkin aikaa, ääni vääristyy, vaikka äänenvoimakkuutta vähennettäisiin myöhemmin. Vääristymä on pysyvä.

Syy

Joissakin äänisovelluksissa, kuten VLC Media Playerissa, äänenvoimakkuuden voi säätää kovaksi, noin kaksin- tai nelinkertaiseksi alkuperäiseen verrattuna. Tällöin pitkäaikainen käyttö saattaa vioittaa kaiutinta.

Tarkkuus

Jos käytät VLC:tä tai muuta vahvistusohjelmistoa, toimi seuraavasti.

  • Päivitä ääniohjaimet Dell.com/support/drivers. Microsoft Windowsin tai Ubuntun asentaminen käyttää ainoastaan alkuperäisiä laiteohjaimia.
  • Päivitä BIOS uusimpaan versioon. Lisätietoja on Dellin tietämyskannan artikkelissa Dellin BIOS-päivitykset.
  • Varmista, että mediasoittimista (kuten VLC Media Playeristä) kuuluu enintään 100 % ja sisäisesti enintään 95 %.
  • Varmista optimaalinen laatu käyttämällä äänitiedostoja, joiden bittinopeus on 320 kbps, ja poista käytöstä kaikki äänenparannustoiminnot.
HUOMAUTUS: Asentamalla uusimmat ääniohjaimet voit varmistaa, että tietokoneen BIOS pystyy hallitsemaan kaiuttimiin toimitettua suurinta mahdollista ääntä. Tämän ansiosta voit ehkä välttää kaiuttimen vioittumisen, joka johtuu joidenkin sovellusten äänten vahvistuksesta.

Lisätietoja

Artikkelin ominaisuudet


Tuote, johon asia vaikuttaa

Inspiron, Latitude, Vostro, XPS, Legacy Laptop Models, Inspiron 3420 (End of Life), Inspiron 3520 (End of Life), Vostro 2420, Vostro 2520

Edellinen julkaisupäivä

08 tammik. 2024

Versio

6

Artikkelin tyyppi

Solution