Siirry pääsisältöön
  • Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Tietokone ei tunnista USB-C- ja Thunderbolt-telakointiastoja

Yhteenveto: Ohjeet USB-C- tai Thunderbolt-telakointiaseman käyttämiseen tietokoneen kanssa ryhmäkäytännön avulla.

Tämä artikkeli on saatettu kääntää automaattisesti. Jos sinulla on palautetta sen laadusta, ilmoita siitä meille käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa lomaketta.

Artikkelin sisältö


Oireet

USB-C- tai Thunderbolt-telakointiasema ei toimi liitetyssä tietokoneessa.

Syy

Mahdolliset ryhmäkäytäntöasetukset Windowsissa.

Tarkkuus

USB-C- ja Thunderbolt-telakointiasemat

Ongelma, jossa useat tietokoneet eivät tunnista USB-C- tai Thunderbolt-telakointiastoja. Jos tarkistat Laitehallinnan, näet keltaisen huutomerkin ja saat ilmoituksen (kuva 1), jos yrität hakea ohjaimia laitteesta automaattisesti Laitehallinnassa.
Päivitä ohjaimen Laitehallinta


Ryhmäkäytäntöasetus

Tämä johtuu Windowsin näköistiedoston ryhmäkäytäntöasetuksesta. Suojauskäytäntö estää USB-C- ja Thunderbolt-laitteiden ja -ohjainten asentamisen. Tämä oli todennäköisesti mukautetussa Windows-näköistiedostossa, koska Thunderbolt 1- ja 2-laitteissa oli aiempi haavoittuvuus, jota ei enää ole Thunderbolt 3 -laitteissa.

Dell ei voi antaa tarkempia ohjeita Windowsin näköistiedostosta, mutta jos Windowsin järjestelmänvalvoja on perehtynyt grafiikkasuorittimien käyttöön, hän voi muokata mukautettua Windows-näköistiedostoa seuraavan linkin tietojen perusteella.

https://support.microsoft.com/en-us/help/2516445/blocking-the-sbp-2-driver-and-thunderbolt-controllers-to-reduce-1394-d Tämä hyperlinkki vie sinut Dell Technologiesin ulkopuoliseen sivustoon.

Alkuun

Lisätietoja

Artikkelin ominaisuudet


Tuote, johon asia vaikuttaa
Dell Dock WD15, Dell Dual Video USB3.0 Docking Station D1000, Dell SuperSpeed USB 3.0 Docking Station, Dell Thunderbolt Dock TB15, Dell Thunderbolt Dock TB16, Dell Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC, Dell Universal Dock D6000 , Dell Universal Dock - D6000S, Dell Universal Dock UD22, Dell USB3.0 dock D3100, Dell Dock WD19, Dell Performance Dock - WD19DC, Dell Performance Dock – WD19DCS, Dell Dock – WD19S, Dell Thunderbolt Dock - WD19TB, Dell Thunderbolt Dock – WD19TBS, Dell Thunderbolt Dock – WD22TB4 ...
Edellinen julkaisupäivä

02 marrask. 2023

Versio

6

Artikkelin tyyppi

Solution