Hopp til hovedinnhold
  • Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.
Det kan hende at noen artikkelnumre er endret. Hvis dette ikke er det du ser etter, kan du prøve å søke i alle artikler. Søk i artikler

Dell høyttalertelefon med strømbehov for adapter med flereporter MH3021P

Sammendrag: Denne artikkelen beskriver Dell-høyttalertelefonen med MH3021P-funksjoner med multiportadapter og strømgjennomstrømningsfunksjonalitet.

Det kan hende at denne artikkelen er oversatt automatisk. Hvis du har tilbakemeldinger angående kvaliteten, kan du gi oss beskjed ved hjelp av skjemaet nederst på denne siden.

Artikkelinnhold


Symptomer

Merk: Dell har gitt nytt navn til Dell Mobile Adapter Speakerphone MH3021P til Dell-høyttalertelefonen med multiportadapter MH3021P.

Årsak

Når en bruker bruker Dell-høyttalertelefonen med multiportadapterEN MH3021P, kan den få den slått på av datamaskinene (USB Type-C).

Du kan også gi strøm ved å koble datamaskinens strømadapter direkte til høyttalertelefonen. Når brukeren kobler strømadapteren til selve høyttalertelefonen, forbeholder høyttalertelefonen seg selv 15 W strøm. Dette reduserer mengden strøm som overføres til datamaskinen under bruk.

Dette kan generere en underdimensjonert strømadapterfeil under post eller i Windows.

Eksempel: Brukeren kobler 90 W adapter til MH3021P-høyttalertelefonen, den forbeholder seg 15 W for seg selv og overfører 75 W til datamaskinen.

 Strømkilde koblet til MH3021P   Strøm til bærbar PC**
 130W  90W
 90W  75 W
 65 W  50 W
 45 W  30 W

Oppløsning

Brukere trenger ikke å gi dedikert strøm til høyttalertelefonen, men får ekstra funksjonalitet fra MH3021P-høyttalertelefonen hvis de gjør det. Når MH3021P-høyttalertelefonen har en strømadapter som er koblet til, blir den også en USB-hub med strømforsyning, for eksempel USB-harddisker.

Uten strømadapteren som er koblet til MH3021P-høyttalertelefonen, kan USB-portene på høyttalertelefonen bare slå på tastaturer, mus, USB-minnenøkler og sådan.

Uten strømforsyning (figur 1):
Uten strømforsyning
(figur 1. Uten strømforsyning)

Med strømforsyning via USB-C-strømadapter (figur 2):
Med strømforsyning via USB-C-strømadapter
(figur 2. Med strømforsyning via USB-C-strømadapter)

Med strømforsyning via USB-C-skjerm (figur 3):
Med strømforsyning via USB-C-skjerm
(figur 3. Med strømforsyning via USB-C-skjerm)

Merk: Dell-høyttalertelefon med multiportadapter MH3021P kan bare sende maksimalt 90 W til datamaskinen. Hvis datamaskinen krever 130 W, trenger den en 130 W adapter som er koblet til datamaskinen, eller batteriet tømmes under bruk.

Artikkelegenskaper


Berørt produkt

Dell Speakerphone with Multiport Adapter – MH3021P

Dato for siste publisering

07 mar. 2023

Versjon

6

Artikkeltype

Solution