narsaw
2 Bronze

ESXi 6.5 on a Poweredge T110 II

Jump to solution

Currently running ESXi 6.0 U3 on a Poweredge T110 II, I am curious if anyone has tried ESXi 6.5 on a Poweredge T110 II.

Any hiccups during install?

I am referring to this image from dell:

http://www.dell.com/support/home/us/en/04/drivers/driversdetails?driverid=nf6xj

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
raiemaille
2 Bronze

Re: ESXi 6.5 on a Poweredge T110 II

Jump to solution

Hi,

I use a T110 II with ESXi 6.5 for several months now (6.5 U2 for 2 days only).

I can tell that it's fully supported with :

  • Xeon E3 1220 V2
  • Perc H200 with SAS disks
  • Integrated NIC

I'm interested if someone has tested ESXi 6.7 emoticon.Smile.title

View solution in original post

7 Replies
raiemaille
2 Bronze

Re: ESXi 6.5 on a Poweredge T110 II

Jump to solution

Hi,

I use a T110 II with ESXi 6.5 for several months now (6.5 U2 for 2 days only).

I can tell that it's fully supported with :

  • Xeon E3 1220 V2
  • Perc H200 with SAS disks
  • Integrated NIC

I'm interested if someone has tested ESXi 6.7 emoticon.Smile.title

View solution in original post

narsaw
2 Bronze

Re: ESXi 6.5 on a Poweredge T110 II

Jump to solution

Thanks, I went ahead and installed 6.5 U2 and its working flawlessly, 

I have not tried 6.7, however I would also be interested if someone could post their experience.

0 Kudos
tatoox8210
2 Bronze

Re: ESXi 6.5 on a Poweredge T110 II

Jump to solution

I tested it in my own Yesterday but without built in Reid driver

0 Kudos
tatoox8210
2 Bronze

Re: ESXi 6.5 on a Poweredge T110 II

Jump to solution

I mean without raid controller system

0 Kudos
NMXC
2 Bronze

Re: ESXi 6.5 on a Poweredge T110 II

Jump to solution

I use a T110 II with ESXi 6.7.0 for several weeks without any problems. Used the iso from VMware and did a clean install. T110 II configuration:

- Intel® Xeon® E3-1230v2 Processor (3.3GHz, 4C/8T, 8M Cache, 69W, Turbo)
- 32GB Memory, DDR3, 1600MHz
- PERC H200 RAID Adapter
- Onboard NIC
- 3 HDD (2x 2Tb (WD Re4) and 1 x 12Tb (Seagate Exos ST12000NM0007)) in raid 0

0 Kudos
Cezardanutu
2 Bronze

Re: ESXi 6.5 on a Poweredge T110 II

Jump to solution

Hello, 

Yes i'm using it for about 4 or 6 month with 6.7 u3 (Updated) DellEMC-ESXi-6.7U2-13981272-A02 (Dell) with SAS Raid Controller H200.

I didn't get any problems until now - but i would like a way to manage RAID controller directly from ESXI interface without restarting the machine to config a new raid or to reconfigure the existing one but i don't have any idea how to do that.

best regards Cezar

0 Kudos

Re: ESXi 6.5 on a Poweredge T110 II

Jump to solution

how could you do it ??
when i try to boot from the ESXI iso, it can not detect the RAID in my server. !!!!
my server is running on "PERC s100".....is that supported ??!!

is there any customized image or something you use ???

0 Kudos