FSPRoss
1 Copper

Hard Drive not installed

Hello,

Every time I reboot my laptop, I get the Dell diag screen saying Hard Drive not installed. It then shuts down when I continue. The second time I boot up it loads fine and starts Windows as normal - This seems to happen every time. My drivers are all up to date. Does anyone have any ideas?

Sys Info:
https://imgur.com/a/wEEmGcP

Thanks.

Tags (2)
0 Kudos
3 Replies
Moderator
Moderator

Re: Hard Drive not installed

FSPRoss,

What is your computer model and OS installed? Start the computer and tap the F2 to enter the bios/ Once in the bios choose to load defaults, save changes and exit.

Social Media Support
#IWork4Dell
To help us troubleshoot, send us via a private message: Dell PC or Monitor Service Tag number
Out of Warranty Support
Where do I find my Dell PC Service Tag or Express service code?
Where do I post SA (SupportAssist) issue/questions?
0 Kudos
Highlighted
FSPRoss
1 Copper

Re: Hard Drive not installed

Hello,

Thanks for your reply. Please see my Sys Info image in my post for the information you asked for. 

I can do the BIOS change. Do you mean reset bios to factory defaults or bios defaults?

Thanks.

0 Kudos
Moderator
Moderator

Re: Hard Drive not installed

FSPRoss,

Try to reset the bios to defaults/load defaults to see if that will resolve the issue.

Social Media Support
#IWork4Dell
To help us troubleshoot, send us via a private message: Dell PC or Monitor Service Tag number
Out of Warranty Support
Where do I find my Dell PC Service Tag or Express service code?
Where do I post SA (SupportAssist) issue/questions?
0 Kudos