Suojausominaisuudet Dell Venue 7- ja Venue 8 -tableteissa

Suojausominaisuudet Dell Venue 7- ja Venue 8 -tableteissa


Voit suojata tietojasi monilla tabletissa olevan Android-käyttöjärjestelmän toiminnoilla. Voit avata suojausominaisuudet pyyhkäisemällä yläoikealta alas. Kosketa Settings (Asetukset) -kuvaketta. Avaa Androidin suojausominaisuudet valitsemalla vasemman reunan Personal (Henkilökohtainen) -kohdasta Security (Suojaus) -kuvake.

Huomautus: Näyttökuvat ovat tässä englanninkielisiä. Laitteessa ne ovat valitsemallasi kielellä.

Screen unlock options (Näytön avausasetukset) avataan valitsemalla oikean yläkulman Security (Suojaus) -valikosta Screen Lock (Näytön lukitus).
Huomautus: jos määrität suojatun avauksen (jonkin muun kuin liukusäätimen), sinun on muutettava suojausasetuksia myöhemmin kyseisellä avauksella.

  • Slider (Liukusäädin) - Androidin aloitusnäyttö avataan oletusarvoisesti siirtämällä lukkokuvake oikealle. Tämä ei ole suojattu näytön lukitus, ja kuka tahansa voi avata laitteen tällä liukusäätimellä.
  • Face Unlock (Kasvojentunnistus) - voit määrittää kasvojentunnistuksen web-kameran avulla. Tämä ei ole yhtä suojattu tapa kuin PIN-koodi tai salasana, koska toinen samannäköinen henkilö pystyy avaamaan laitteen. Jos haluat käyttää kasvojentunnistusta, valitse Face Unlock (Kasvojentunnistus) ja seuraa ohjeita.
  • Pattern (Kuvio) - kuvioavaus edellyttää, että määrität kosketuskuvion yhdeksän pisteen kautta ruudukossa. Kun olet määrittänyt kuvion ja vahvistanut sen, tablet näyttää ruudukon aina käynnistyksen jälkeen ja kehottaa piirtämään kuvion tabletin avaamiseksi.


    Tämä on esimerkkikuvio. Voit määrittää haluamasi kuvion.
  • PIN - voit määrittää 4-numeroisen PIN-koodin tabletin lukitsemista ja avaamista varten. Vahvista se antamalla se kaksi kertaa.
  • Password (Salasana) - voit määrittää salasanan virtuaalinäppäimistöllä. Vahvista se antamalla se kaksi kertaa.


Encryption (Salaus) - voit salata tabletin Security (Suojaus) -osassa. Voit salata tilit, asetukset, ladatut sovellukset ja niiden tiedot, mediatiedostot ja muut tiedostot. Kun olet salannut tabletin, voit purkaa salauksen antamalla PIN-koodin tai salasanan paitsi tehdessäsi laitekäynnistyksen, jolloin kaikki tiedot poistetaan.

Huomautus: Salaus kestää vähintään tunnin. Aloita, kun akku on ladattu täyteen, ja pidä tablet liitettynä virtalähteeseen, kunnes salaus on valmis. Jos keskeytät salauksen, menetät osan tiedoista tai kaikki tiedot.
Artikkelin tunnus: SLN268391

Muokattu viimeksi: 13/05/2015 10:47


Arvostele tämä artikkeli

Tarkka
Hyödyllinen
Helppo hahmottaa
Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kyllä Ei
Lähetä meille palautetta
Kommenteissa ei voi olla seuraavia erikoismerkkejä: <>()\
Pahoittelumme, palautejärjestelmä ei ole nyt käytettävissä. Yritä myöhemmin uudelleen.

Kiitos palautteestasi.