SupportAssist / My Dell (aiemmin Dell Support Center) - usein kysytyt kysymykset (UKK)

Sisällysluettelo:

1. Johdanto
  2. SupportAssistin / My Dellin lataaminen
  3. PC Checkup -diagnostiikkaohjelman suorittaminen
  4. Järjestelmän palautusnäköistiedoston luominen
  5. SupportAssistin / My Dellin asennuksen poistaminen tai vianmääritys
  6. Tarkistusvaihtoehdot

Tämä artikkeli sisältää tietoja SupportAssistista / My Dellistä (aiemmin Dell Support Center), esimerkiksi ladattavista resursseista, ominaisuuksista ja vianmääritysresursseista.

Johdanto

SupportAssist / My Dell (aiemmin Dell Support Center) on ohjauspaneeli, joka sisältää järjestelmä- ja diagnostiikkatyökaluja. Se sisältää kattavat ohjeet online-työkaluja varten, takuutiedot, Dellin teknisen tuen linkit ja Dellin asiakastukikanavat. Voit käyttää keskitetysti kaikkia järjestelmän säätimiä, kuten laitehallintaa ja verkkoyhteyksiä.

Ominaisuudet:

• PC Checkup -diagnostiikka, tarjoaa PC Doctor.
  • Varmuuskopiointi ja palautus: voit luoda oman varmuuskopiointi- ja palautusnäköistiedoston.
  • Käyttöopas (ohjelmallinen)
  • Online-vianmääritysresurssit
  • Online-vinkkejä tietokoneen ongelmien selvittämiseen
  • Usein kysyttyjä kysymyksiä järjestelmän tiedoista
  • Järjestelmän takuutiedot
  • Yhteyden ottaminen Dellin tekniseen tukeen
  • Yhteyden ottaminen Dellin asiakastukeen

Video (englanninkielinen) - SupportAssistin asentaminen ja suorittaminen

SupportAssistin / My Dellin lataaminen

Lokakuusta 2010 alkaen SupportAssist / Dell Support Center / My Dell on esiasennettuna kaikissa Dellin kuluttajille suunnatuissa pöytätietokoneissa ja kannettavissa sekä Vostro-pöytätietokoneissa ja -kannettavissa. Alienware-järjestelmissä My Dellin nimi on AlienAutopsy. Jos My Dell (tai AlienAutopsy) on asennettava uudelleen, käyttäjät voivat ladata uusimman version joko SupportAssist-/My Dell -sivulta tai Alienware-sivustosta.

Asennuksen aikana käyttäjä voi saada kehotuksen ladata tiettyjä osia internetistä (kuten Microsoft .NET Framework). Suosittelemme päivitysten asentamista ehdotusten mukaan.

PC Checkup -diagnostiikkaohjelman suorittaminen

Video (englanninkielinen) - PC Checkupin suorittaminen

PC Checkup sisältää laajat diagnostiikkatyökalut. Ne on jaettu karkeasti kahteen luokkaan käytön helpottamiseksi seuraavasti.

1. Run Default Scan (Recommended) (Suorita oletustarkistus (Suositus)): voit käynnistää oletustarkistuksen Dell Support Centeristä tai Alienware Autopsystä valitsemalla PC Checkup ja Run Default Scan (Suorita oletustarkistus).

2. Run Custom Scan (Suorita mukautettu tarkistus): voit käynnistää mukautetun tarkistuksen Dell Support Centeristä tai Alienware Autopsystä valitsemalla PC Checkup ja Run Custom Scan (Suorita mukautettu tarkistus).
Vain järjestelmän havaitsemat laitteet voidaan testata PC Checkupilla. PC Checkup ei näe eikä voi testata laitteita, jotka on poistettu käytöstä BIOSissa tai Laitehallinnassa.

Järjestelmän palautusnäköistiedoston luominen

Video (englanninkielinen) - Järjestelmän palautuslevyjen luominen

My Dellin (Dell Support Center) asennuksen poistaminen tai vianmääritys

My Dellin (Dell Support Center) lisätukiaiheita:

1. Lisätietoja Dell Support Centerin asennuksen poistamisesta on Dellin tietämyskannan artikkelissa How to Uninstall Dell Support Center (Dell Support Centerin asennuksen poistaminen, vain englanniksi)
  2. Lisätietoja Dell Support Centerin versio-ongelman korjaamisesta on Dellin tietämyskannan artikkelissa Version Problem with Dell Support Center Upgrade (Dell Support Center -päivityksen versio-ongelma, vain englanniksi)
  3. Lisätietoja SupportAssistista on tietosivullamme täällä
  4. Dell Support Center tai My Dell ei toimi Windows 10 -päivityksen jälkeen

Tarkistusvaihtoehdot

Tämä tarkistus tekee seuraavat vianmääritystoimet:

Ohjelmistotarkistukset
  • Performance (Suorituskyky)
  • Akku
  • Kosketuslevy
  • Web-kamera
Laitteistotarkistukset
  • Keskusyksikkö
  • Muisti - järjestelmämuisti
  • Kiintolevy (tarkistaa kaikki kiintolevyt, jos niitä on useita)

Tämä tarkistus tekee seuraavat vianmääritystoimet:

Ohjelmistotarkistukset
  • Performance (Suorituskyky)
  • Akku
  • Kosketuslevy
  • Web-kamera
Laitteistotarkistukset
  • Keskusyksikkö
  • Muisti - järjestelmämuisti
  • Kiintolevy (tarkistaa kaikki kiintolevyt, jos niitä on useita)
  • Näytönohjain (integroitu)
  • Näytönohjain (erillinen)
    Huomautus: jos käytössä on AMD-näytönohjain, tämä testi ei tarkista sitä. Voit käyttää AMD-näytönohjainten omaa vianmääritystä
Tärkeää
Näyttö saattaa vilkkua testin aikana tai siinä saattaa näkyä animoitua grafiikkaa
Näppäimistö ja hiiri saattavat lakata vastaamasta joksikin aikaa
Suosittelemme, että suljet kaikki avoimet sovellukset

Voit tehdä yksittäisten tietokoneen osien vianmäärityksen

Tärkeää: käytettävissä olevat testit voivat vaihdella järjestelmän mallin mukaan. Voit tehdä vianmäärityksen verkossa napsauttamalla tätä.
Äänilaitteet

Mikrofoni

Äänikortti
Tallennuslaitteet

RAID-sarja

Kiintolevy

BD-ROM

Card Reader (Kortinlukija)
Videolaitteet

AVI

Näytönohjain

Näyttö

Kamera

Kosketusnäyttö

Videoportti
Muut laitteet

tulostin

Hiiri

Näppäimistö

HID

Digitoija
Tiedonsiirtolaitteet

Verkkokortti

Bluetooth-portti
Järjestelmälaitteet

Akku

Keskusyksikkö

Muisti

USB-portit

Emolevy

Näyttää kaikki tietokoneen asianmukaiset tapahtumat kalenterissa. Voit katsoa yksityiskohtaisen kuvauksen napsauttamalla kutakin tapahtumaa

Täällä on lisää vaihtoehtoja järjestelmän ongelmien vianmääritykseen.

• Järjestelmäkorjaukset

Ratkaisuja yleisiin ongelmiin, kuten suorituskyvyn, akun, kosketuslevyn ja web-kameran ongelmiin.

• Sininen näyttö -vianmääritys

Sisältää historiatietoja järjestelmän sininen näyttö -virhetilanteista sekä niiden perusratkaisut

• Kiintolevyjen tilan hallinta

Tarkistaa järjestelmän kiintolevyt ja näyttää, miten tiedot jakautuvat

• Järjestelmätyökalut

Tämä on kokoelma Windows-työkaluja, joilla voit tehdä järjestelmän ongelmien vianmäärityksen

Artikkelin tunnus: SLN289865

Muokattu viimeksi: 23/01/2018 12:08