BIOSin palautus Dell PowerEdge -palvelimessa

Huomautus: Tämä artikkeli on osa palvelinten opetusohjelmien tukityökaluja koskevaa kokonaisuutta, joka on saatavilla täällä.
Tämä artikkeli sisältää ohjeet BIOS-oletusasetusten palauttamiseen Dell PowerEdge -palvelimessa. Toimenpide voi koskea myös muita Dell-tuotteita.
  1. Käynnistä järjestelmä.
  2. Kun näet sinisen Dell-logon, avaa System Setup painamalla -näppäintä.

3.
  4.
  5. Avaa System BIOS -osa

6. Valitse alakulmasta Default-painike.

7. Ponnahdusikkunassa pyydetään vahvistamaan toiminto. Valitse Yes.

8. BIOS-asetukset on nollattu.

Jos tämä ei toimi, kokeile seuraavaa:
  • Paina -näppäintä ja varmista, että Num Lock -merkkivalo palaa.
  • Paina -näppäintä ja varmista, että Caps Lock -merkkivalo palaa.
  • Paina -näppäintä ja varmista, että Scroll Lock -merkkivalo palaa. Näppäimistön kaikkien merkkivalojen pitäisi palaa, kuten kuvassa 1.
  • Paina näppäinyhdistelmää +. Järjestelmästä kuuluu merkkiääni, kun kaikki BIOS-oletukset palautetaan.