• Lägg beställningar snabbt och enkelt
  • Visa beställningar och kontrollera leveransstatus
  • Skapa och kom åt en lista över dina produkter
  • Hantera dina webbplatser, produkter och kontakter på produktnivå från Dell EMC med hjälp av företagsadministration.

PERC – Utföra "Check Consistency" med OpenManage Server Administrator

Sammanfattning: information om hur du utför en konsekvenskontroll med Dell OpenManage Server Administrator (OMSA).

Den här artikeln kan ha översatts automatiskt. Om du har feedback angående kvaliteten kan du meddela oss via formuläret längst ned på den här sidan.

Artikelns innehåll

Symptom

Den här artikeln innehåller information om hur du utför en konsekvenskontroll med Dell OpenManage Server Administrator (OMSA).

Så här utför du en "Check Consistency" med OMSA

1. Leta reda på styrenheten som den virtuella disken finns på i trädvyn.
  2. Expandera styrenhetsobjektet tills objektet Virtual Disks visas.
  3. Välj åtgärden Check Consistency (Kontrollera konsekvens) i listrutan för virtuella diskar.
  4. Klicka på Execute (Verkställ).

Ytterligare information:

Den virtuella disken Check Consistency verifierar data- och redundansinformation.
Konsekvenskontroll (CC) är en bakgrundsåtgärd som verifierar och korrigerar speglings- eller paritetsdata för feltoleranta virtuella diskar. Vi rekommenderar att du kör en konsekvenskontroll av virtuella diskar regelbundet.

Dell rekommenderar att en "Check Consistency" utförs var 30:e dag på varje virtuell disk.

Berörd produkt

Servers, PowerEdge, OpenManage Server Administrator

Senaste publiceringsdatum

18 okt. 2021