• Lägg beställningar snabbt och enkelt
  • Visa beställningar och kontrollera leveransstatus
  • Skapa och kom åt en lista över dina produkter
  • Hantera dina webbplatser, produkter och kontakter på produktnivå från Dell EMC med hjälp av företagsadministration.

Dell Command | PowerShell Provider

Sammanfattning: Dell Command | PowerShell-providern fungerar för lokala system och fjärrsystem, och även i en Windows-förinstallationsmiljö.

Den här artikeln kan ha översatts automatiskt. Om du har feedback angående kvaliteten kan du meddela oss via formuläret längst ned på den här sidan.

Artikelns innehåll

Symptom

Obs! Dell Command | PowerShell-providern kräver plattformar som stöder WMI-ACPI BIOS.

Översikt

Dell Command | PowerShell Provider är en modul som gör BIOS-konfigurationen hanterbar via Windows PowerShell-gränssnittet. Det fungerar för lokala system och fjärrsystem, och till och med i en Windows Preinstallation Environment (WinPE).

Dell Command | PowerShell-providern kan installeras som plugin-program som är registrerade i PowerShell-miljön. Den kan användas på operativsystemen Windows 11, Windows 10 och Windows Preinstallation Environment (WinPE 4.0 och framåt).

Nedladdningar

Dell Command | PowerShell Provider 2.7.2 (släppt – 03/2024)

Nyheter

Libxml2 har uppdaterats till den senaste versionen.
Stöd för följande nya BIOS-attribut:
○ PlutonSecProcessor○ InternalDmaCompatibility
○ UefiBtStack
○ ExtIPv4PXEBootTimeout
○ LogoType
○ HEVC
○ HPDSensor
○ Usb4Ports
○ CpuCoreSelect
○ PxeBootPriority
○ ScannerStatus
○ PxButtonsFunction
○ UpDownButtonsFunction
○ ActiveECoresSelect
○ ActiveECoresNumber
○ BypassBiosAdminPwdFwUpdate
○ EdgeConfigFactoryFlag
○ Prestos3
○ NumaNodesPerSocket
○ CameraShutterStatus

XmpMemDmb
○ IntelSagv
○ CollaborationTouchpad
○ FirmwareTpm
○ CpuCoreExt
○ FanSpdLowerPcieZone
○ FanSpdCpuMemZone
○ FanSpdUpperPcieZone
○ FanSpdStorageZone
○ AmdAutoFusing
○ M2PcieSsd4
○ M2PcieSsd5
○ M2PcieSsd6
○ M2PcieSsd7
○ UsbPortsFront5
○ UsbPortsFront6
○ UsbPortsFront7
○ UsbPortsFront8
○ UsbPortsFront9
○ UsbPortsFront10
○ UsbPortsBak8
○ USBPortarBak9
○ USBPORTARBak10
○ LimitPanelBri50
○ SpeakerMuteLed
○ SlimlineSAS0
○ SlimlineSAS1
○ SlimlineSAS2
○ SlimlineSAS3
○ SlimlineSAS4
○ SlimlineSAS5
○ SlimlineSAS6
○ SlimlineSAS7
○ Itbm
○ AcousticNoiseMitigation
○ FirmwareTamperDet
○ OwnerPassword
○ BlockBootUntilChasIntrusionClr
○ ExclusiveStoragePort

Obs! Det finns vissa funktioner i kategorin Pre-Enabled för vilka hjälptexterna kanske inte är tillgängliga. Du kan dock utföra hämtnings- och uppsättningsåtgärder.

Obs! Mer information om de nya BIOS-funktionerna som stöds finns i Dell-artikeln 183090, Dell Command | Övervaka | Konfigurera | PowerShell-provider – nyligen stödda BIOS-funktioner.

Dell Command | PowerShell-provider – kända problem

Det här problemet är löst i Dell Command | PowerShell Provider 2.6.0 (utgiven – 09/2021).

Den fullständiga listan över kända problem finns i Dell Command | Viktig information om PowerShell-providern.

Installation och konfiguration

För information om hur du installerar och konfigurerar Dell Command | PowerShell-providern på systemet, se avsnittet Ladda ner och installera i användarhandboken. Om du vill ladda ner användarhandboken klickar du på dokumentationslänken som medföljer produktversionen.

Informationsdokument/tekniska dokument

Artiklar/bloggar

Supportvideor

Ändra startordning med Dell Command | PowerShell Provider

Längd: 02:56
Undertext: Endast på engelska

Tidigare versioner

Dell Command | PowerShell Provider 2.7.0 (släppt – 10/2022)
Dell Command | PowerShell Provider 2.6.0 (släppt – 09/2021) Dell Command | PowerShell Provider 2.4.0 (släppt – 12/2020)
Dell Command | PowerShell Provider 2.3.1 (släppt – 08/2020)
Dell Command | PowerShell Provider 2.3.0 (släppt – 04/2020)
Dell Command | PowerShell Provider 2.2.0 (släppt – 04/2019)

Dell Command | PowerShell Provider 2.1.0 (släppt – 05/2018)

Orsak

Ingen orsaksinformation är tillgänglig.

Upplösning

Ingen lösningsinformation är tillgänglig.

Senaste publiceringsdatum

20 mars 2024