• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Sådan opdateres skærmdrivere for at give maksimal spilydeevne

Oversigt: Hvis computeren kommer ud for langsom grafikydeevne, medvirker en opdatering af skærmkortdriveren til at forbedre grafikydeevnen i spil. Find oplysninger her om, hvorfor og hvordan du opdaterer skærmkortdriverne på en Dell-computer. ...

Denne artikel er muligvis automatisk blevet oversat. Hvis du gerne vil give feedback om dens kvalitet, så giv os besked ved hjælp af formularen nederst på denne side.

Artikelindhold

Instruktioner

Indholdsfortegnelse:

1. Hvorfor opdatere skærmkortdriveren?
  2. Identificering af videokortet på en Dell-computer
  3. Opdatering af skærmkortdriveren

Hvorfor opdatere skærmkortets (GPU) driver?

Skærmkortdriveren er software, der gør det muligt for operativsystemet og softwareprogrammet at bruge computerens grafikhardware. (Også kendt som GPU (Graphics Processing Unit).) For at få den bedste ydeevne ud af hardwaren anbefales det, at skærmkortdriverne (GPU) holdes opdateret.

På Microsoft Windows-operativsystemer kan de fleste hardwaredrivere enten installeres fra Dell-webstedet Drivere og downloads eller via Windows Update. Skærmkortdrivere til Intel-, NVIDIA- eller AMD-grafikhardware er dog også tilgængelige via producenternes websted.

Opdatering af skærmkortdriverne på computeren kan løse de fleste video- eller grafikrelaterede problemer. (F.eks.: Flimrende, uskarpt billede, sløret billede, lav grafikydeevne under spil, rystende video, hakkende video, mens du spiller spil, videoer osv.).

Dells teknikere tester de skærmkortdrivere, der findes på Dells websted Drivere og downloads , for at få de mest stabile tilgængelige versioner. De forårsager således ikke problemer med video (grafik) på computeren.

Skærmkortproducenter som Intel, NVIDIA eller AMD udgiver jævnligt nye skærmkortdrivere, der ofte giver forbedringer af ydeevnen, især i forbindelse med spil.

Bemærk: Installation af skærmkortdrivere fra producenternes websted kan forbedre ydeevnen og løse de seneste problemer. Hvis computeren kommer ud for en uventet adfærd, anbefales det, at du downloader og installerer skærmkortdriverne fra Dells website Drivere og downloads .

Tilbage til toppen

Identificering af videokortet på en Dell-computer

Sådan identificeres det skærmkort, der er installeret på din Dell-computer:

1. Tryk på tasten Windows-logo + tasten R på tastaturet.
  2. Skriv devmgmt.msc i dialogboksen Kør.
  3. Tryk på Enter.
  4. I Enhedshåndtering skal du klikke > eller + underskrive ved siden af Skærmadaptere.
Bemærk: Den bærbare Dell-pc bruger NVIDIA's Optimus-teknologi, hvis du ser både Intel- og NVIDIA-videokortet i Windows Enhedshåndtering. Den bruger den til på intelligent vis at skifte mellem NVIDIA- og Intel-skærmkort (GPU). Det giver bedre grafikydeevne og øger batteriets levetid.

Tilbage til toppen

Opdatering af skærmkortdriveren (GPU)

De fleste af alle skærmkort- eller GPU-drivere (Graphics Processing Unit) har et versionsnummer. Du kan nemt afgøre, om driveren er forældet ved at sammenligne versionsnumrene. Skærmkortdrivere kan opdateres ved at downloade og installere de nyeste enhedsdrivere via:

• Windows Update – Nogle enhedsdrivere opdateres via Windows Update. På Microsoft Windows 11 og Windows 10 downloader og installerer Windows Update automatisk de nyeste drivere, der findes til dig. På Microsoft Windows 8.1, Windows 8 eller Windows 7 vises hardwaredrivere imidlertid i Windows Update-grænsefladen som en valgfri opdatering. Installer alle tilgængelige hardwaredriveropdateringer for at sikre, at de nyeste drivere er installeret.
  • Dell Drivere &downloads - Dell-webstedet Drivere &downloads giver dig mulighed for at downloade hardwaredrivere, firmware og andre softwaredownloads. Du kan få flere oplysninger i Dell Knowledge Base-artiklen: Ofte stillede spørgsmål - Drivere og downloads
  • Enhedsproducentens website – Intel, NVIDIA eller AMD har kontrolpaneler, der automatisk kan søge efter og downloade de nyeste skærmkortdrivere. Alternativt kan du besøge Intels, NVIDIAs eller AMD's websteder for at downloade den nyeste driverpakke til det skærmkort, der er installeret på din Dell-computer.
Bemærk: Skærmkortproducenten understøtter de skærmkortdrivere, der leveres direkte fra den pågældende producent. Dell kan anbefale, at du installerer den skærmkortdriver, der er tilgængelig på Dells websted Drivere og downloads, for at løse problemer i forbindelse med drivere, der er installeret fra andre kilder.

Berørt produkt

Alienware, G Series, G Series, Alienware

Sidste udgivelsesdato

23 apr. 2024

Artikeltype

How To