• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Operativsystemer til servere

Support til Microsoft Windows Server-operativsystemet

Dell Technologies arbejder tæt sammen med Microsoft for at sikre en ensartet og pålidelig ydeevne af Microsoft Windows Server-operativsystemer, der kører på PowerEdge-servere.

Du kan finde flere oplysninger om Microsoft Windows Server-operativsystemet, der understøttes på specifikke PowerEdge-modeller, i Dell PowerEdge/Support til Microsoft Windows Server-operativsystemet (LTSC) (på engelsk).

For at få oplysninger om fejlfinding på Microsoft Windows Server-operativsystemet skal du gå til Windows Server-support (på engelsk).

Support til Linux Server-operativsystemet

Dell Technologies har stor erfaring med Linux gennem vores dedikerede Linux-teknikere og tekniske supportteams. Adskillige Linux-distributioner understøttes via supportsamarbejdsaftaler mellem Dell Technologies og vores respektive Linux-partnere.

Support til Dell Technologies Direct Linux-operativsystemet

Dell Technologies håndterer alle problemer med hardware og operativsystemer, men videresender til partneren, hvis det er nødvendigt.

Support til Dell Technologies og partnersamarbejde på Linux-operativsystemet

Dell Technologies administrerer alle hardwareproblemer og udbyder samarbejdsassistance via henholdsvis Oracle til Oracle Linux/Oracle VM og Canonical til Ubuntu med henblik på at håndtere support til Linux-operativsystemet. Kunder kan stadig få hjælp ved at ringe til Teknisk support (på engelsk).

Partnernes lister over hardwarekompatibilitet

Partnernes lister over hardwarekompatibilitet af PowerEdge-servere, der er kompatible med de respektive partneres Linux-operativsystemer.

Support til Hypervisor

Se supporten til operativsystemet ovenfor for Microsoft Hyper-V og Red Hat Enterprise Virtualization.

Yderligere vejledning om virtualiseringsløsninger og kompatibilitet.

Implementeringsvejledninger til virtualiseringsløsninger (på engelsk)

Vejledning til VMware-kompatibilitet (på engelsk)

Citrix Hypervisors liste over hardwarekompatibilitet (på engelsk)

Andre ressourcer

eSupport-billedmateriale
Support til serveroperativsystem
Find de nyeste operativsystemer til dine infrastrukturbehov.
eSupport-billedmateriale
OpenManage-integration med Windows Admin Center
Find nyttige supportartikler, manualer, dokumenter og andre oplysninger om OpenManage-integration med Microsoft Windows Admin Center.