• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Dell Windows-medier til sikkerhedskopiering og gendannelse

Dell giver flere muligheder for at gendanne Windows-operativsystemet på din Dell-pc.
Læs beskrivelserne nedenfor for at beslutte, hvilken gendannelsesmulighed du vil bruge.

Download medier online

Brug Dell OS Recovery Tool til at downloade et billede og oprette et USB-flashdrev, der installerer den fabriksinstallerede version af Windows, der blev leveret på din enhed. Driver- og softwareopdateringer skal foretages efter installationen.

OS Recovery Tool

Brug Dell SupportAssist OS Recovery

Dell SupportAssist OS Recovery starter automatisk, hvis Windows ikke starter. Gendannelsesmiljøet giver dig mulighed for at diagnosticere hardwareproblemer, udbedre problemer, sikkerhedskopiere filer og gendanne fabriksindstillinger. Du kan starte gendannelsesmiljøet til enhver tid.
Kontrollér listen over systemer, som understøtter Dell SupportAssist OS Recovery.

eSupport SA OS Recovery

Specifikke løsninger

Windows 10
Brug Dell Factory Image Restore til at gendanne fabriksindstillingerne, herunder drivere og programmer. Denne mulighed er for pc'er, der blev leveret med Windows 10. Hvis du har opgraderet til Windows 10 fra en tidligere version, skal du benytte løsningen nedenfor.
Windows 10-opgraderinger, Windows 8.1 eller Windows 7
Brug Dell Backup and Recovery til at gendanne fabriksindstillingerne eller sikkerhedskopiere filerne fra din computer. Denne mulighed geninstallerer den version af Windows, der blev leveret med din pc. Opgraderingen skal geninstalleres på computere, der er opgraderet til Windows 10.
Sikkerhedskopiering af filer
Hvis du vil sikkerhedskopiere dine personlige filer vha. Windows, skal du se Microsoft Support-selvstudiet til Windows 10 eller Windows 8.1 og Windows 7.

Video

Vores omfattende videoer tilbyder trinvis hjælp og svar på dine spørgsmål. Videoerne er på engelsk. Oversatte undertekster er tilgængelige for nogle sprog. Du kan finde flere videoer i vores videobibliotek.

Andre ressourcer

Supportbibliotek
Supportbibliotek
Få adgang til alle vores Knowledge Base-artikler. Supportbibliotek
Windows-operativsystemer
Windows-operativsystemer
Få support til andre Windows-produkter Windows-operativsystemer
dell sikkerhedskopiering og gendannelse af datastorage
Datastorage, sikkerhedskopiering og gendannelse
Fordi dine data er uvurderlige. Datastorage, sikkerhedskopiering og gendannelse