• Lägg beställningar snabbt och enkelt
  • Visa beställningar och kontrollera leveransstatus
  • Skapa och kom åt en lista över dina produkter
  • Hantera dina webbplatser, produkter och kontakter på produktnivå från Dell EMC med hjälp av företagsadministration.

Hitta service tag-nummer/serienummer/produkt-ID/PSNT för dina infrastrukturprodukter

Så hittar du serienumret/produkt-ID:t/PSNT

• Klicka här om du vill visa artikeln om hur du hittar ditt serienummer/produkt-ID/PSNT.
  • I artikeln listas Dell EMC:s produkter och de steg som krävs för att hitta information om serienummer, produkt-ID:n och PSNT.

Servrar
Du kan identifiera ditt system med hjälp av den unika expresstjänstkoden och service tag-numret. Dra ut informationsetiketten framtill i systemet för att visa expresstjänstkoden och service tag-numret. Informationsetiketten är en utdragbar etikettpanel som innehåller systeminformation såsom service tag-nummer, NIC, MAC-adress och så vidare. Om du har valt säker standardåtkomst till iDRAC, innehåller informationsetiketten även det säkra standardlösenordet för iDRAC. Alternativt kan informationen finnas på en etikett på systemets chassi. Mini Enterprise service tag-numret (EST) finns på systemets baksida. Den här informationen används av Dell för att skicka supportsamtal till lämplig personal.

1. Informationsetikett (övre vy)
  2. Informationsetikett (bakre vy)
  3. Etikett för OpenManage Mobile (OMM)
  4. MAC-adress till iDRAC och etikett med säkert lösenord till iDRAC
  5. Service tag-nummer
Hitta service tag-numret med hjälp av Kommandotolken:
  1. Logga in på det fjärranslutna systemet
  2. Klicka på start-/hem-knappen
  3. Bläddra nedåt och klicka på ”Administrationsverktyg för Windows” eller ”Windows-systemet”
  4. Klicka på ”Kommandotolk”
  5. Skriv ”wmic bios get serialnumber” i Kommandotolken.
  6. Tryck på Enter.
  7. Service tag-numret kommer att visas.
Lagring

Du kommer åt service tag-numret och expresstjänstkoden framtill på systemet genom att dra ut informationsetiketten. Alternativt kan informationen finnas på en etikett på baksidan av lagringssystemets chassi.

Nätverk

Du kommer åt service tag-numret och expresstjänstkoden framtill på systemet genom att dra ut informationsetiketten. Alternativt kan informationen finnas på en etikett på baksidan av chassit.

Dell EMC:s service tag är en identifieringskod på fem eller flera tecken som är unik för din produkt. Förutom service tag-numret finns det enexpresstjänstkod som är en numerisk version av service tag-numret på tio eller fler siffror och som kan knappas in i en telefon för samtalsdirigering. De flesta Dell EMC-produkter har ett service tag-nummer, men det finns en del tillbehör och kringutrustning som inte har det. Stationära och bärbara datorer, servrar och lagringsenheter, skrivare och mobila enheter (t.ex. mobiltelefoner och surfplattor) har i allmänhet ett service tag-nummer.

Företagsserver- och lagringssystem inkluderar följande modellnamn: PowerEdge Server, PowerVault och Dell EMC Storage.

Service tag-etiketten sitter vanligen på bakpanelen på dessa enheter.

Titta på videon nedan för att hitta ditt service tag-nummer på företagssystem
Tag Locations Embedded Sound

This video show the Tag Locations Embedded Sound.