SupportAssist pre-boot systeemprestatiecontrole

Ennen käynnistystä tehtävässä vianmäärityksessä laitteisto testataan ilman käyttöjärjestelmää. Jos ongelma löytyy, näet virhekoodin tiedot ilmoituksessa. Voit skannata QR-koodin mobiililaitteella virhekoodinäytössä tai etsiä virhekoodin antamalla alla olevat tiedot. Toimivuus: Järjestelmän käynnistystä edeltävä suorituskyvyn SupportAssist-tarkistus ja muut käynnistystä edeltävät järjestelmäarvioinnit (PSA tai ePSA)

Virhekoodin haku

Virhekoodi (ilman 2000-etuliitettä)
Tarkistuskoodi
Palvelutunnus

Aiheeseen liittyvät ohjeet

Artikkeli: ohjeet ennen käynnistystä tehtävän vianmäärityksen suorittamiseen

Virhekoodiopas.

Lähetä ePSA-virhekoodit verkossa

SupportAssistilla voit estää ongelmia etukäteen.

SupportAssist tunnistaa ja ehkäisee pöytätietokoneiden, kannettavien tietokoneiden ja tablet-tietokoneiden ongelmia päivitysten ja ennakoivien korjausominaisuuksien avulla.
Lisätietoja
Use SupportAssist to prevent problems Icon