Gå til hovedindhold
 • Afgiv ordrer hurtigt og nemt
 • Se ordrer og spor status for din forsendelse
 • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
 • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Fejl med AC-adapter eller batteri oplader ikke ved docking af bærbare pc'er fra Dell

Oversigt: Denne artikel indeholder oplysninger om problemer med batteriopladning eller AC-adapterfejl, f.eks. "Ukendt eller forkert AC-adapter fundet", når du bruger en bærbar Dell-pc sammen med en dockingstation. ...

Denne artikel er muligvis automatisk blevet oversat. Hvis du gerne vil give feedback om dens kvalitet, så giv os besked ved hjælp af formularen nederst på denne side.

Artikelindhold


Symptomer

Du får muligvis vist følgende fejl under systemstart – Ukendt eller forkert AC-adapter fundet. Dette problem kan forhindre, at den bærbare pc's batteri oplades.

Effekten på den AC-adapter, der kræves til din bærbare Pc fra Dell, varierer f.eks. 65 W (watt), 90 W, 120 W, 130 W, 240 W eller en 330 W AC-adapter. Sørg for at bruge den oprindelige Dell AC-adapter, som fulgte med din bærbare pc.

For at identificere den AC-adapter, der er kompatibel med din bærbare pc, skal du se AC-adapterne til brug med dit Dell-systemafsnit i produktdokumentationen.

Årsag

 • F.eks. kræver den bærbare pc en 240 W adapter, men du bruger en 90 W adapter.
 • F.eks. en defekt AC-adapter, LED-indikatoren på AC-adapterblokken eller stikket tænder ikke.

Løsning

BEMÆRK: Bærbare XPS-pc'er, der er købt efter april 2022, har AC-adapterens LED-indikatorer, der slukker, når AC-adapteren er sluttet til AC-strøm eller tilsluttet computeren. Denne funktion blev tilføjet for at reducere forureningen af lyset i miljøer med svag belysning. Når den er tilsluttet en stikkontakt, lyser LED'en op i 10 sekunder og slukker derefter. Når USB Type-C-stikket er sluttet til computeren, blinker adapterens LED seks gange på tolv sekunder og slukker derefter. Dette er normalt for XPS AC-adaptere til bærbare XPS-computere, der er oprettet efter april 2022.
 1. Sørg for at bruge den oprindelige Dell AC-adapter, som fulgte med enheden. Effekten på den AC-adapter, der kræves til din bærbare Pc fra Dell, varierer f.eks. 65 W (watt), 90 W, 120 W, 130 W, 240 W eller en 330 W AC-adapter. Vekselstrømsadapterens effektforbrug er trykt på en etiket på AC-adapteren. Se dokumentationen til din bærbare Dell-pc for at kontrollere strømspecifikationerne.
 2. Hvis computeren er tilsluttet en dockingstation, skal du frakoble den fra dockingstationen og slutte den bærbare pc til den AC-adapter, der fulgte med den bærbare pc. Hvis fejlmeddelelsen ikke vises, skal du se afsnittet om dockingstationen nedenfor for at udføre fejlfinding for den AC-adapter, der er sluttet til dockingstationen.
 3. Sørg for, at LED-indikatoren på AC-adapterblokken eller stikket er tændt.

  Billede af en bærbar pc's AC-adapter med LED-indikator på adapterblokken

  Billede af en bærbar pc's AC-adapterstik med LED-indikator på DC-stikket

  1. Hvis LED-indikatoren er slukket, skal du frakoble og tilslutte strømkablet fra AC-adapteren. Slut desuden vekselstrømsadapteren til en kendt fungerende stikkontakt, og undgå overspændingsbeskyttere eller stikdåser. Hvis LED-indikatoren forbliver slukket efter gentilslutning af strømkablet, skal du kontakte Dells tekniske support for reparationsmuligheder i dit område baseret på din enheds garantidækning.
  2. Hvis LED-indikatoren er tændt, skal du sørge for at bruge den oprindelige AC-adapter, der fulgte med din bærbare pc.
 4. Opdater BIOS. Se vores Dell BIOS-opdateringer.

Dockingstationer

 • Sørg for, at du bruger den oprindelige AC-adapter, som fulgte med dockingstationen.
 • Når du bruger en dockingstation i Dell E-serien, skal du sørge for, at AC-adapteren er sluttet til dockingstationen. Slut ikke vekselstrømsadapteren til den bærbare pc, mens du bruger dockingstationen.

D-seriens dockingstation har en intern strømforsyning og bruger kun et strømkabel.

Billede af en dockingstation i Dell D-serien


D-seriens portreplikator bruger en 90 W AC-adapter.

Billede af en portreplikator i Dell D-serien


Dockingstationer og portreplikatorer i E-serien bruger 130 W eller 210 W AC-adapter.

Billede af en dockingstation eller portreplikator i Dell E-serien

Flere oplysninger

Egenskaber for artikel


Berørt produkt

Laptops

Sidste udgivelsesdato

02 nov. 2023

Version

12

Artikeltype

Solution