Gå til hovedindhold
  • Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Manualer og dokumentation til dit Dell-produkt

Oversigt: Dit produkts manualer, brugervejledninger og anden dokumentation indeholder mange af de oplysninger, du behøver for at få mest muligt ud af dit Dell-produkt.

Denne artikel er muligvis automatisk blevet oversat. Hvis du gerne vil give feedback om dens kvalitet, så giv os besked ved hjælp af formularen nederst på denne side.

Artikelindhold


Instruktioner

For at få adgang til Dell-produktdokumentet, som f.eks. brugervejledning, brugervejledning, servicemanual osv. for dit specifikke Dell-produkt, skal du udføre følgende trin.

  1. Gå til siden Dell-produktmanualer.
  2. Du har tre muligheder for at hente en eller flere manualer og vejledninger til dit Dell-produkt.
    • Tryk eller klik på listen for din computer under DENNE PC.
      Bemærk: Når der ikke er en liste over computeren under DENNE PC, kan du trykke eller klikke på Download og installer SupportAssist, der automatisk identificerer din computer for dig. Følg anvisningerne for at downloade og installere SupportAssist. Gå til siden Dell SupportAssist til pc'er for at få flere oplysninger.

    • Indtast servicekode, Dell EMC-produkt-id eller model, og tryk eller klik derefter på knappen Søg, og vælg din computer på listen.
    • Tryk eller klik på Gennemse alle produkter: Du skal vælge den type enhed, du har, mærkenavnet og derefter produktmodellen.
      Bemærk: Se artiklen Sådan finder du modelnummeret på din Dell-computer i Dell Knowledge Base for flere oplysninger.

  3. Når du kommer til siden for produktsupport til din computer, skal du trykke eller klikke på fanen DOKUMENTATION og derefter rulle ned til afsnittet Manualer og dokumenter .
  4. Vælg Vis PDF eller HTML ud for den ønskede manual eller vejledning for at starte en download. Når en eller flere manualer eller vejledninger er tilgængelige på andre sprog, giver en rullemenu dig mulighed for at ændre sproget.
    Bemærk: De fleste manualer og vejledninger er i PDF-format og er den nemmeste måde at få vist manualen eller vejledningen på. Hvis der ikke allerede er installeret en PDF-læser, kan en PDF-læser (Acrobat Reader) downloades gratis fra Adobe Acrobat Reader. Dette hyperlink fører dig til et websted uden for Dell Technologies..

Flere oplysninger

Support uden for garantien Er garantien udløbet? Intet problem. Gå til webstedet Dell.com/support, og indtast din Dell-servicekode for at se vores tilbud.

BEMÆRK: På nuværende tidspunkt er der kun tilgængelige tilbud til pc-kunder i USA, Canada, Storbritannien , Frankrig, Tyskland og Kina. Server og storage er ikke omfattet.

Egenskaber for artikel


Sidste udgivelsesdato

02 nov. 2023

Version

8

Artikeltype

How To