Gå vidare till huvudinnehållet
  • Lägg beställningar snabbt och enkelt
  • Visa beställningar och kontrollera leveransstatus
  • Skapa och kom åt en lista över dina produkter
  • Hantera dina webbplatser, produkter och kontakter på produktnivå från Dell EMC med hjälp av företagsadministration.

Det går inte att välja en extern bildskärm som är ansluten till Dell Universal Dock (D6000-serien) som huvudskärm

Sammanfattning: Så här löser du ett problem med att den externa bildskärmen som är ansluten till dockningsstationen Dell Universal (D6000-serien) inte visas som huvudbildskärm.

Den här artikeln kan ha översatts automatiskt. Om du har feedback angående kvaliteten kan du meddela oss via formuläret längst ned på den här sidan.

Artikelns innehåll


Symptom

Ingen symtominformation.

Orsak

Ingen orsaksinformation.

Upplösning

Problem med extern skärm på dockningsstationen Dell Universal (D6000-serien)

Det kan uppstå ett problem när du försöker ställa in den externa bildskärmen som huvudbildskärm när den är ansluten till Dell Universal Dock (D6000-serien). Endast LCD-skärmen på den bärbara datorn kan ställas in på huvudskärmen. Den externa bildskärmen visas inte som ett alternativ i Intel Graphics-programmet. Problemet rapporterades på en bärbar Latitude 7480-dator med Windows 10 där det integrerade Intel 620 HD-grafikkortet användes men det kan även uppstå på andra bärbara Dell-datorer med liknande konfigurationer.

Om du vill lösa problemet laddar du ned och installerar den senaste DisplayLink-USB-grafikkortsprogramvaran för Windows från följande plats: Nedladdning av DisplayLink-drivrutiner för WindowsSLN307055_en_US__1iC_External_Link_BD_v1. När du har installerat programvaran startar du om datorn och väljer den externa bildskärmen som huvudbildskärm i Windows-bildskärmsinställningarna.

Vi rekommenderar även att du installerar den senaste grafikdrivrutinen och BIOS-uppdateringen för datorn från Dells support/drivrutiner och hämtningsbarafiler under kategorierna Video och BIOS.

Annan referens:

Artikelegenskaper


Berörd produkt

Dell Universal Dock D6000

Senaste publiceringsdatum

03 dec. 2021

Version

6

Artikeltyp

Solution