• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Fejlfindingstrin: WWAN / 3G / mobilt bredbånd

Oversigt: En vejledning til fejlfindingstrin i forbindelse med problemer med WWAN (3G). Herunder: FEJL-SIM IKKE FUNDET – CHECK ORIENTATION, kan ikke læse SIM, Dells værktøj til mobilt bredbåndskort er "Intet kort fundet", jeg kan ikke søge på internettet og kan ikke finde netværk/tjeneste. ...

Denne artikel er muligvis automatisk blevet oversat. Hvis du gerne vil give feedback om dens kvalitet, så giv os besked ved hjælp af formularen nederst på denne side.

Artikelindhold

Symptomer

Artikeloversigt: Vejledning til fejlfindingstrin i forbindelse med problemer vedrørende WWAN (3G).

Indholdsfortegnelse:

1. FEJL-SIM IKKE FUNDET – KONTROLRETNING
  2. Sim-kort kan ikke læses
  3. Dell Mobile Broadband Card Utility-status er "No Card detected" (Intet kort fundet)
  4. Jeg kan ikke søge på internettet
  5. Kan ikke finde netværk/tjeneste

1. FEJL-SIM IKKE FUNDET – KONTROLRETNING

1. Kontroller SIM-kortet for at se, om den vender korrekt. Se systemets dokumentation for placering og retning af SIM-kortet.

2. Prøv en SIM-kort fra en mobiltelefon. Tjenesten kan ikke tilsluttes, men prøv endnu et SIM-kort for at se, om stikket på systemkortet fungerer.

3. Kontrollér SIM-kortet for skader. Hvis SIM-kortet er beskadiget, henvises kunden til serviceudbyderen for udskiftning af SIM-kortet.

4. Kontroller, om stikket på SIM-kortet er beskadiget. Hvis SIM-kortet er beskadiget, henvises kunden til serviceudbyderen for udskiftning af SIM-kortet.

5. Søg efter firmwareopdateringer fra webstedet Dell Support Download.

Tilbage til toppen

2. Sim-kort kan ikke læses

1. Genindsæt SIM-kortet.

2. Kontrollér SIM-kortet for skader.

3. Kontroller, at SIM-kortet er solgt med det mobile bredbåndskort.

Tilbage til toppen

3. Dell Mobile Broadband Card Utility-status er "No Card detected" (Intet kort fundet)

1. Kontroller, at ingen andre softwareprogrammer er åbne, som måske bruger Dells mobile bredbåndskort.

2. Kontroller Enhedshåndtering for at sikre, at kortet genkendes af operativsystemet.

3. Kontroller BIOS for at sikre, at kortet er aktiveret.

Tilbage til toppen

4. Jeg kan ikke søge på internettet

Du har muligvis ikke en IP-adresse. Hvis du er sikker på, at brugernavnet, adgangskoden og APN er korrekte, skal du kontrollere, om du får en IP-adresse:

1. Klik på Kør i menuen Start. I vinduet Kør skal du skrive kommandoen i dialogboksen Åbn og klikke på OK.

2. Skriv cd\ i kommandovinduet, og tryk på <Enter> for at navigere til rodmappen.

3. Skriv ipconfig, og tryk på <Enter>. IP-adressen vises på skærmen. Hvis ikke, skal du kontakte tjenesteudbyderen.

Serverindstillingerne kan være forkerte.

1. I Internet Explorer® skal du klikke på Værktøjer på den øverste menulinje. Klik på Internetindstillinger. Klik på fanen Forbindelser.

2. I vinduet Indstillinger for opkald og virtuelt privat netværk skal du dobbeltklikke på 3G-forbindelse.

3. Marker de relevante felter, hvis du bruger en proxyserver.

Du oplever muligvis problemer med DNS-serveren.

1. I menuen Start skal du vælge Kør. I vinduet Kør skal du skrive kommandoen i feltet Åbn og klikke på OK.

2. Ved c:-prompten skal du skrive PING-www.Dell.com.

3. Ukendt vært www.Dell.com – Dette svar indikerer normalt en defekt DNS. Ring til din serviceudbyder.

4. Ping www.Dell.com med 32 byte data – Dette svar angiver, at DNS fungerer korrekt, selvom du ikke modtager et svar.

Tilbage til toppen

5. Kan ikke finde netværk/tjeneste

Når jeg kører hjælpeprogrammet Dell Mobile Broadband Card, vises vinduet Søg efter netværk konstant.

Du er muligvis ikke dækket af servicedækningen. Kontroller, om signalstyrken er god, eller kontakt serviceudbyderen.

Jeg har en indikation af god signalstyrke, men kan ikke oprette forbindelse

Du har muligvis ikke et aktivt abonnement. Kontrollér, at du har en aktiv abonnementsplan fra din tjenesteudbyder.

Jeg kan ikke få adgang til mit Mobile Broadband Card fra Dell vha. anden software

Sørg for, at hjælpeprogrammet Dell Mobile Broadband Card er afsluttet, ved at vælge Afslut i menuen Filer.

Sørg for, at den nyeste driver og det nyeste hjælpeprogram er installeret.

Se Dells supportwebsted for at få den nyeste driver og hjælpeprogramtilgængelighed.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller ønsker at give os feedback, kan du kontakte vores tekniske team på Twitter.

Berørt produkt

Laptops, Tablets

Sidste udgivelsesdato

23 apr. 2024