• Lägg beställningar snabbt och enkelt
  • Visa beställningar och kontrollera leveransstatus
  • Skapa och kom åt en lista över dina produkter

OpenManage: Varför kan jag inte installera Dell OpenManage i ett delat nätverk

Sammanfattning: Varför kan jag inte installera Dell OpenManage i ett delat nätverk? Snabbanteckning om produktsupport (PSQN) – 163284

Den här artikeln gäller för   Den här artikeln gäller inte för

Symptom

Det går inte att installera Dell OpenManage över ett delat nätverk.

Orsak

Det här problemet uppstår när filen setup.exe på CD-skivan med Dell OpenManage Application (version 2.x) startas från en CD-skiva som delas i nätverket.

Upplösning

Mappa enhetsbeteckningen till nätverksresursen på program-CD:n innan du kör setup.exe-filen.

Så här mappar du en nätverksenhet:

1. skrivbordet högerklickar du på ikonen Den här datorn och vänsterklickar sedan på Mappa nätverksenhet.
  2. I fältet Sökväg skriver du namnet på den server som innehåller CD-skivan med Dell OpenManage-programmet.
  3. Klicka på OK.

Det här problemet uppstår när filen som setup.exe på CD-skivan med Dell OpenManage Application (version 2.x) startas från en cd-skiva som delas i nätverket.

Installationsfilen skickar startparametrar till en JVM-körningsmotor (Java Virtual Machine) på CD:n och förlitar sig på att CD:n har en enhetsbeteckning tilldelad för att fungera. När du installerar det här programmet över nätverket måste cd-resursen ha en enhetsbeteckning mappad till sig.

Berörda produkter

OpenManage Software