• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Mikrofon

Ved virtuelle møter, læring hjemmefra eller når du snakker med kameratene dine når du spiller, er det viktig med klar lyd fra mikrofonen. Problemer med lydinnspilling eller mikrofon kan oppstå enten du bruker den integrerte mikrofonen på en bærbar PC, USB- eller Bluetooth-hodetelefoner eller eldre eksterne hodetelefoner som bruker en 3,5 mm lydkontakt. Hvis du opplever noen av følgende symptomer, kan den foreslåtte hurtigfremgangsmåten hjelpe.

• Andre brukere kan ikke høre stemmen din på Microsoft Teams, Skype, Zoom eller andre kommunikasjonsapplikasjoner.
  • Stemmen høres dempet ut, uregelmessig, sprakende eller forvrengt for andre brukere.
  • Mikrofonvolumet er for lavt, eller mikrofonen ser ikke ut til å fungere i det hele tatt.

Her er noe få raske trinn som du kan prøve for å løse problemet med mikrofonen

Prøv hvert trinn, og sjekk om problemet med mikrofonen er løst. Hvis problemet ikke løses, fortsett til neste feilsøkingstrinn.

1. Start datamaskinen på nytt.
  2. Hvis du bruker eksterne hodetelefoner, må du kontrollere at hodetelefonene er koblet til på riktig måte. For Bluetooth-enheter må du kontrollere at Bluetooth-enheten er koblet til datamaskinen.
  3. Kontroller at hodetelefonen har innbygd mikrofon. Hvis du vil finne ut mer, kan du se brukerhåndboken for enheten på nettstedet til produsenten.
  4. Kontroller at applikasjonen har tilgang til mikrofonen i Windows 10. Gå til Start > Settings (Innstillinger) > Privacy (Personvern) > Microphone (Mikrofon). Velg Change (Endre),og slå deretter på Allow apps to access your microphone (Tillat at applikasjonene får tilgang til mikrofonen).
  5. Kontroller voluminnstillingene på hodetelefonene. Visse hodetelefoner gjør at du kan kontrollere mikrofonvolumet eller aktiv støyreduksjon på enheten. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se brukerhåndboken for enheten på nettstedet til produsenten.
  6. Prøv andre hodetelefoner (hvis tilgjengelig). Dette hjelper deg med å identifisere om mikrofonen på den bærbare PC-en eller hodetelefonene fungerer.
  7. Kontroller voluminnstillingene for mikrofonen i Windows. Angi mikrofonvolumet ved hjelp av høyttalerikonet Ikon for lydhøyttaler på på oppgavelinjen.
  8. Kontroller standard volumkontroll for innspillingsenhet og mikrofon i applikasjoner som Microsoft Team, Skype eller Zoom. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se nettstedet til applikasjonsprodusenten.
  9. Gå til Dell.com/support/drivers, og last ned og installer den nyeste lyddriveren for Dell-datamaskinen.
  10. Kjør maskinvaretesten på lydkortet. Kontakt teknisk støtte fra Dell hvis testen mislykkes.

Se denne videoen.

Se denne nyttige videoen om hvordan du feilsøker relaterte problemer for mikrofonen. Videoen er på engelsk Teksting er tilgjengelig for enkelte språk.

Du finner du mer detaljert informasjon i tilleggsressursene hvis disse hurtigtrinnene ikke løser problemet med mikrofonen. Du kan også søke etter innhold relatert til problemet ved hjelp av søkefeltet øverst på denne siden.

Andre ressurser

Andre ressurser

Maskinvaretest
Maskinvaretest
Kjør en maskinvaretest på lydkortet.
Drivere og nedlastinger
Drivere og nedlastinger
Trenger du å installere eller oppdatere Dell-drivere? Gå til Dell.com/support/drivers.
Høyttalere og hodetelefoner
Høyttalere og hodetelefoner
Finn ut hvordan du feilsøker problemer med høyttaler eller hodetelefoner på Dell-datamaskinen.
Bluetooth-nettverk
Bluetooth-nettverk
Finn ut hvordan du feilsøker Bluetooth-problemer på Dell-datamaskinen.
Støttevideoer
Støttevideoer
Gå til Dell-videobiblioteket vårt for å få flere støttevideoer.