Gå vidare till huvudinnehållet
  • Lägg beställningar snabbt och enkelt
  • Visa beställningar och kontrollera leveransstatus
  • Skapa och kom åt en lista över dina produkter

Dells internationella support

Dell Services är tillgängligt över hela världen, och Dells internationella tjänster ger dig ökad trygghet eftersom du får tillgång till service och support även när du reser utomlands med din Dell-produkt.

Dells internationella support kan variera beroende på lokal tillgänglighet av delar och tekniker. Landsspecifika delar som tangentbord finns vanligtvis inte tillgängliga utanför hemlandet.

För support under en internationell resa väljer du det land du befinner dig i på sidan Kontakta teknisk support och anger ditt service id-nummer. Välj internationell support för att få tillgång till telefonalternativ för reselandet.  Observera att om en tillgång inte säljs i landet kommer support inte att vara tillgängligt förrän du åker hem.

Obs! Alienware-kunder som behöver internationell garantiservice i Fastlandskina (exklusive Hongkong, Taiwan och Macao) måste tillhandahålla följande dokument för att få reparationstjänsten: Inköpsbevis såsom inköpskvitto, officiell beställning, följesedel, försäljningsmeddelande eller faktura; och bevis på en köpare som reser (pass med giltigt visum till eller från det land där produkten köptes).

Andra resurser

Supportbibliotek
Supportbibliotek
Få tillgång till alla våra artiklar i kunskapsbanken. Supportbibliotek