Veelgestelde vragen (FAQ) omtrent Verzending en bezorging met Dell

Zoek uw bestelnummer, klantnummer, controleer de status van een bestelling, ontdek wat er gebeurt wanneer een bestelling wordt vertraagd of niet wordt geleverd, hoe u de geschatte leverdatum vindt en hoe deze wordt bepaald, waarom kunt u meerdere bestelnummers of pakketten voor uw bestelling hebben, welke verzendmethoden en bezorgdiensten zijn beschikbaar, moet ik tekenen voor ontvangst en kan ik mijn bezorgadres wijzigen?
Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
 • U kunt een exacte leverdatum krijgen als u uw afleveradres opgeeft bij het afrekenen. Producten die zijn gemarkeerd als „Klaar voor verzending“ worden binnen 2 werkdagen geleverd. Voor alle andere producten kan de levering variëren en zal worden bevestigd voordat de Dell bestelling wordt afgerond.
 • Afhankelijk van wat u hebt besteld, wordt uw Dell bestelling in meerdere dozen verzonden. Onderdelen van uw bestelling kunnen worden verzonden met een ander ordernummer en worden mogelijk niet op dezelfde dag bezorgd.
 • U kunt de nieuwste geschatte leveringsdatum bekijken in onze bestelstatustool

Wat is de geschatte leveringsdatum?
 • De geschatte leveringsdatum is de datum waarop Dell verwacht dat de order bij u wordt geleverd.
 • U zult de geschatte levertijd ontvangen tijdens het afrekenproces, via de orderbevesting per e-mail en via de online bestelstatustool. Dell doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat we nauwkeurig geschatte levertijden aangeven.
 • Uw geschatte leverdatum kan variëren op basis van de door u gekozen betalingsmethode, afleveradres, fabriekslocatie of beschikbaarheid van artikelen in uw Dell bestelling.
 • Als uw bestelling producten en accessoires van derden bevat (zoals Logitech®-toetsenborden), worden deze los van uw Dell-systeem of bestelling van accessoires geleverd.
 • U kunt de meest recent geschatte leveringsdatum bekijken in onze bestelstatustool

Wat is de Klaar voor verzending systemen?
 • Onze verzendklare systemen met de hoogste waarde, vooraf gebouwd op basis van klantinzichten, met een vereenvoudigd bestelproces en de snelste verzending. De levering vindt meestal plaats binnen 1 werkdag na de verzending, afhankelijk van de locatie van de klant.
  Klaar voor verzending

Waar kan ik de status van mijn bestelling controleren?
 • U kunt 24/7 de status van uw “online of offline” bestelling bekijken via de tool voor de bestelstatus.
 • Voor de besteltool heeft u uw bestelnummer en klantnummer nodig die te vinden zijn in de orderbevestigings e-mail. Als u uw orderbevestiging niet hebt ontvangen, controleer dan uw map voor ongewenste e-mail.

Ontvang ik een melding voorafgaand aan de bezorging?
 • Ja, wanneer uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u een e-mailbericht van UPS, waarin wordt gemeld dat uw pakket onderweg is en wanneer het naar verwachting zal arriveren. Als u zich aanmeldt bij UPS My Choice®, kunt u er ook voor kiezen om deze meldingen als tekstbericht te ontvangen. UPS My Choice® is een gratis service die u meer controle geeft en flexibele leveringsopties biedt. Meer informatie over UPS My Choice®.

Moet ik tekenen voor levering?
 • De meeste van onze verzendingen bevatten waardevolle items. Daarom zijn onze bezorgdiensten verplicht om een handtekening te vragen bij het leveren van de bestelde apparatuur.
 • Indien u niet beschikbaar bent om voor de levering te tekenen, dan kunt u een andere volwassen persoon de levering laten aannemen, zolang dit maar op hetzelfde adres is.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?
 • UPS zal drie bezorgpogingen doen. U ontvangt een kaart (UPS InfoNotice®) waarop de volgende bezorgpoging staat. U kunt deze ook gebruiken om een nieuw bezorgmoment in te plannen. Na de derde poging wordt uw bestelling in de wacht gezet en zal ons Customer Care team proberen contact met u op te nemen voor verdere stappen.

Kan ik mijn leveringsadres wijzigen?
 • Nee. Zodra u uw bestelling heeft afgerond en betaald, wordt het leveringsadres geverifieerd. Om fraude te voorkomen, kunnen we het leveringsadres niet wijzigen nadat uw bestelling is verzonden en geverifieerd. Indien u niet beschikbaar bent om voor de levering te tekenen, dan kunt u een andere volwassen persoon de levering laten aannemen, zolang dit maar op hetzelfde adres is.

Welke vervoerders worden gebruikt voor verzending?
 • Dell werkt samen met UPS voor verzending van uw bestelling. Meer informatie zoals trackingnummers en links van de leverancier kunt u inzien op ons Dell bestelstatustool.
  UPS logo
 • Bulkbestellingen van meer dan 20 pakketten kunnen worden verzonden via een andere transportbedrijf.

Waarom is mijn bestelling vertraagd?
 • Uw bestelling kan vertraagd zijn vanwege een van de volgende redenen:
  1. Betalingsverwerking: Als we uw betaling niet kunnen verwerken, wordt de verwerking van uw bestelling vertraagd.
  2. Een tekort aan onderdelen: Dell kan een tekort aan onderdelen voor populaire producten ondervinden of wanneer onze leveranciers vertragingen ervaren.
  3. Weers- en natuurrampen: Deze vertragingen kunnen gevolgen hebben voor onze onderdelenleveranciers of uw bestelling nadat deze is verzonden.
 • De bestelstatustool toont de meest recente status van uw bestelling en geeft toegang tot de belangrijkste functies voor het beheren van uw bestelling.

Leveringsdatum niet gegarandeerd. Dell is niet aansprakelijk voor enig verlies of enige kosten, schade, vorderingen of uitgaven ontstaan door een vertraging. Software en accessoires kunnen apart worden verzonden en later arriveren, of kunnen de bestelling vertragen.

Heeft u verdere ondersteuning nodig?
Neem contact op met onze experts van de Dell klantenservice.