Skip to main content
  • Place orders quickly and easily
  • View orders and track your shipping status
  • Enjoy members-only rewards and discounts
  • Create and access a list of your products
  • Manage your Dell EMC sites, products, and product-level contacts using Company Administration.

Dell Backup and Recovery -sovelluksen Cloud Storage poistetaan käytöstä 1.6.2016

This article may have been automatically translated. If you have any feedback regarding its quality, please let us know using the form at the bottom of this page.

Article Content


Symptoms

Sisällysluettelo:

  1. Mitä tapahtuu Dell Backup and Recovery -sovelluksen pilvivarmuuskopioinnille?
  2. Miten kauan tietoni ovat käytettävissä Dell Backup and Recovery -sovelluksen pilvivarmuuskopiossa?
  3. Mitä tiedoilleni tapahtuu, kun en voi enää käyttää Cloud Storage -tiliäni?
  4. Suositteletteko muita varmuuskopiointiratkaisuja?
  5. Voinko säilyttää nykyisen Dell Backup and Recovery -sovelluksen Cloud Storage -tilini?
  6. Saanko hyvityksen, jos peruutan tilini, ennen kuin se vanhenee?
     

Tämä artikkeli käsittelee Dell Backup and Recovery -sovelluksen Cloud Backup -ominaisuuden poistamista käytöstä ja sisältää siihen liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä.


Mitä tapahtuu Dell Backup and Recovery -sovelluksen pilvivarmuuskopioinnille?

Dell Backup and Recovery -sovelluksen Cloud Backup -ominaisuus poistetaan käytöstä 1.6.2016.

Saat ilmoituksen 30, 14 ja 1 päivää ennen tilauksesi päättymispäivää, ja se sisältää pilvitilille tallentamiesi tietojen tarkat latausohjeet.
 


Miten kauan tietoni ovat käytettävissä Dell Backup and Recovery -sovelluksen pilvivarmuuskopiossa?

Tietosi ovat käytettävissäsi, kunnes pilvitilin tilauksesi päättyy.

Tilaajat saavat sähköpostitse ilmoituksen palvelun muutoksesta 30, 14 ja 1 päivää ennen Cloud Storage -tilauksen päättymistä. Sähköposti-ilmoitus lähetetään sähköpostiosoitteeseen, joka liittyy kyseiseen Cloud Storage -tilaukseen. Se on sama sähköpostiosoite, jota käytettiin Cloud Storage -tilauksen ostamisen yhteydessä.
 


Mitä tiedoilleni tapahtuu, kun en voi enää käyttää Cloud Storage -tiliäni?

Dell Backup and Recovery -sovelluksen Cloud Storage -palvelu poistetaan käytöstä 21.6.2016, minkä jälkeen sitä ei voi enää käyttää. Kaikki tiedot poistetaan suojatusti Dell Backup and Recovery -sovelluksen Cloud Storage -järjestelmästä.

 


Suositteletteko muita varmuuskopiointiratkaisuja?

Emme ole määrittäneet suosituksia. Katso lisätietoja osoitteesta https://www.dell.com.

 


Voinko säilyttää nykyisen Dell Backup and Recovery -sovelluksen Cloud Storage -tilini?

Et. Dell lopettaa ohjelman. Tilisi säilyy nykyiseen vanhenemispäiväänsä saakka.

 


Saanko hyvityksen, jos peruutan tilini, ennen kuin se vanhenee?

Vaikka et voi uusia sopimustasi lisäkautta varten, voit käyttää tiliäsi koko nykyisen sopimuksesi ajan. Jos tilisi vanhenemispäivä on 31.5.2016 jälkeen, saat hyvityksen tilauksesi käyttämättä jääneestä osasta. Asiakkaat, joiden tilit vanhenevat 31.5.2016 jälkeen, saavat yksityiskohtaiset tiedot hyvityksistä ja päättymispäivistä siihen sähköpostiosoitteeseen, jota tiliä luotaessa on käytetty.

 


Article Properties


Last Published Date

21 Feb 2021

Version

3

Article Type

Solution