Her ser du årets agenda for Dell Technologies Forum 2023

Vi kan by på et fullspekket program fra morgen til ettermiddag på årets viktigste IT-konferanse i Spektrum! Vi gleder oss til å se deg.

Årets konferansier, salgsdirektør Mariell Hay, er klar i sitt budskap: Lytt, lær og vær klar til å lede!

2. november er hun og resten av oss i Dell Technologies, klare for å ønske deg deg hjertelig velkommen til årets viktigste IT-konferanse i Spektrum.

Meld deg på

Denne dagen kan du lære hvordan produktene, tjenestene og ekspertisen vår kan hjelpe deg å oppnå dine innovasjonsmål på en raskere måte.

Vi har et spennende program med mye innsikt som vi ønsker å dele med deg. Du vil kunne høre en rekke inspirerende foredrag fra både egne eksperter i Dell Technologies, våre partnere og fra visjonære bransjepioneerer. Dell Technologies Forum er også en arena for å nettverke, diskutere innovativ tenking og for å bli enda bedre kjent med oss. Ikke gå glipp av denne muligheten.

Årets hovedtema er:

  • Multicloud & aaS
  • Future of Work
  • Modern Data Infrastructure & Edge
  • Security

Du bør også få med deg inspirerende og lærerike sesjoner i Information Exchange-området samt vår Gen AI i praksis-sesjon med NVIDIA & Computervision-sesjon i Blåsalen.

Er du Dell Technologies-forhandler og distributør, har du også muligheten til å delta på Partner Summit Session med Jakob Ödman, Channel Director Sweden / Norway / Iceland.

Etter det faglige programmet inviterer vi deg til After work i Expo-området, kl. 16:15 – 17:45. Her blir det servering av litt mat og drikke – samt hyggelig stemning.

Vi tar forbehold om små endringer i programmet fortløpende frem mot 2. november.  Du kan også se hele agendaen her

Har du ikke meldt deg på? Gjør det nå, så sees vi!

Meld deg på

About the Author: Monica Arvidson