Pöytätietokoneen tai kannettavan näytön ongelmat

Sisällysluettelo:

1. Näytön, kuvakkeiden tai fontin koko liian pieni tai suuri.
  2. Tyhjä näyttö tai ei kuvaa
  3. Sumeus tai väriongelmat
  4. Kirkkaus-, kontrasti- tai geometriaongelmat
  5. Lisätiedot
  6. Aiheeseen liittyviä videoita

Tämä artikkeli sisältää ohjeita näyttöjen ja LCD-näyttöjen ongelmien ratkaisemiseen.

1: Näytön, kuvakkeiden tai fontin koko liian pieni tai suuri.

Kuvakkeet, fontti tai näyttö ovat liian pieniä tai suuria. Saat ohjeita videoasetuksia varten valitsemalla asianmukaisen käyttöjärjestelmän:

Alkuun

2: Tyhjä näyttö tai ei kuvaa

Näytössä ei ole kuvaa tai näytössä on vaaka- tai pystyviivoja.

Katso ratkaisuohjeet valitsemalla asianmukainen vaihtoehto alla:

Alkuun

3: Sumeus tai väriongelmat

Kuvakkeet, fontti tai näyttö ovat sumeita tai niissä on väriongelmia.

Katso lisäohjeet valitsemalla asianmukainen vaihtoehto alla:

Alkuun

4: Kirkkaus-, kontrasti- tai geometriaongelmat

Näyttö on liian kirkas tai himmeä tai näytön ylä- tai alareunassa on musta palkki.

Katso lisäohjeet valitsemalla asianmukainen vaihtoehto alla:

Alkuun

5: Lisätietoja

Tarkista tietokoneen kunto muutamassa minuutissa Dell PC Diagnosticsin pikatestillä (https://www.dell.com/quicktest).

Alkuun

6: Asiaan liittyvät videot (vain englanniksi)

• Litteän näytön videokaapelien tyypit

• Dellin litteiden näyttöjen diagnostiikan käyttäminen

• Vääristynyt tai kulmikas kuva? Tarkista alkuperäinen tarkkuus.

Alkuun

Article ID: SLN85493

Last Date Modified: 17/05/2019 09:51